[黑警家屬敗走瑞典避武肺] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典腥移民 (9)

1001 回覆
64 Like 6 Dislike
自卑嘅人係咁
下下覺得人哋針佢
hAtErs gOnNa HaTe
Hej ! 你地咪又係睇唔過眼我港大Fiona 先眼紅,我都慣左啲人閒言閒語宜家喺北歐過得好快活
陀地mk扮咩有taste
啲碟係天菜三鳩公自己儲落,貼出嚟係咪又想塑造啲咩形象

>> 好多正嘢呀三家😍
>> 有品味!
>> 請問左下嗰隻係咩碟?
>> 收藏家三家
>> 唔老唔老🥰隻隻經典!

ABBA首Mamma mia都唔識扮乜春老餅
同埋佢擺入黑色膠袋係咪諗住掉
咩唔係叫《Mammy Mia》?
我係三鳩度學返黎,佢係「AM730專欄大作家」喎,唔通佢錯左?oh....原來佢咁冇文化,冇料扮四條
即刻諗起佢 mammy mia
岩岩係self-storage度拎番啲厭鳩碟
想問我鳩聽唔聽得明

似係要掉
Mammy mia都唔識 好打極有限

我屌
同平時 yogurt 落生果同cereal有咩分別?
點解會覺得睇落去好勁㗎?
咪同前食完牛陣有得自己倒乳酪雪糕一鳩樣..

最撚恐怖係竟。然。有。人。求。教。學?

我真心認為唔少鳩粉智商唔過60
希望我鳩下次可以教大家沖cereal做早餐、利賓納做fika啦。

>> 睇到都流哂口水🤤
>> 終於唔洗食烚米粉做早餐,多謝三家!
>> 藍帶三家姐😘
>> 食極唔瘦!好羨慕
>> 好勁呀😍😍
>> 請問忌廉用咩牌子?
>> 三家❤️
>> 喂呀😂😂好能正
>> 想問問三家如果我食cereal應該落奶先定cereal先?
>> 連餅碎都切得咁好睇

睇嚟我鳩已經將自己定位做弱能界廚神kol
平時畀人笑開嘅alicehaha可以安心養胎
我鳩可以轉行去做劣食界kol
下期個專欄會唔會轉左寫垃圾食譜架
收到唔少inbox?!
我有個朋友呢⋯⋯ 有咩分別
幼稚園教材都實用過佢
典算好呀我鳩就嚟無得撈啦
再post啲咁弱智嘅嘢會跌穿50k

三鳩
笑到仆街
你真係扮得好能似❤️
我鳩係咪就快要send cv搵工
咁仲點教鳩粉煮飯
又話inbox 有問題嘅?仲要唔少都收唔到

哪兒來的dm?
依個功能叫自in自box
思疑佢上年六月去嘉里酒店應該都係自己inbox
去借啲e打廣告介紹間酒店
唔知點解就就覺得佢句嘢同佢平時打啲嘢差唔多
而且佢又要捽走人哋個icon
(sor鳩 應該j得三鳩太多所以有三鳩幻想症)
但六月中開始全城tg放題,正常人仲點會想去酒店住㗎?

反而之後有鳩粉問自助餐資料
以港豬行為學兼鳩粉智商唔過60嘅臨床研究嚟講都make sense 嘅
唔通我鳩用貓兒子ac dm自己又周圍同人講咩
梗係即刻捽走個icon啦!
見佢啲鳩粉係到圍爐我覺得原來呢個世界真係有人咁撚蠢,sell蠢都有得做kol,乜撚野世界黎
笑撚死

我鳩要轉型弱能飲食界KOL專教弱智盲粉整嘢食
1. 小學雞都嫌低能嘅種豆芽
2. 求其撈埋一碟但令我鳩謎之自豪嘅cookies and cream (?)

可悲嘅係 三鳩都估唔到有咁撚多弱智仲戇鳩過佢 求撚其整d垃圾都一堆人衝出嚟盲讚
笑死39打算做抄食譜既煮食教母?佢條柒頭唔止睇中國YouTube,仲大大聲推介個channel比d followers,正仆街

唔知39幾時教整餐蛋麵呢?仲可以扮埋「愛港」佢可能好快教人買整好左既皮包雲吞
有利用價值個陣:好多人inbox我問xxx
無利用價值個陣:老馮要覆你架? 反正睇左都唔會有已讀標記,扮「我個野壞左呀」咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞