美劇集中討論區 (7)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
The end is here.

We are the 9261, we are spared
btw冇人開post

你開啦

自己套劇都唔自己開

We are the 9261, we are spared
btw冇人開post

你開啦

自己套劇都唔自己開

乜野自己套劇 痴線發生咩事

btw冇人開post

你開啦

自己套劇都唔自己開

用我呢個名開埋呢套劇嘅post成件事仲痴線,好似係...

btw冇人開post

你開啦

自己套劇都唔自己開

User name

btw冇人開post

你開啦

自己套劇都唔自己開

User name

以為你同我講 get唔到tim
冇留意佢個名

btw冇人開post

你開啦

自己套劇都唔自己開

唔緊要啦
我開左bcs廢事又再開新劇post
開左可以一齊傾爆佢,有今生冇來世final season喇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

btw冇人開post

你開啦

自己套劇都唔自己開

唔緊要啦
我開左bcs廢事又再開新劇post
開左可以一齊傾爆佢,有今生冇來世final season喇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[The End is Here] HBO神劇 The Leftovers Final Season 討論區
睇埋集taboo就開始睇leftovers
你哋快啲開Leftovers討論區啦,快撚驚你理劇透撚喺就爆劇情
支持開Leftovers post, 我都驚有人喺度劇透
個個都係驚比人劇透先話開post 究竟開完之後有冇人真係會討論
個個都係驚比人劇透先話開post 究竟開完之後有冇人真係會討論

我應該會出咗幾集先睇 now又未有
呢排睇緊Twin Peaks

好彩連登好似冇乜人睇orphan black唔洗驚劇透
利申仲未睇哂
線上邊度可以睇番Fargo和Leftover?vmus冇左

好彩連登好似冇乜人睇orphan black唔洗驚劇透
利申仲未睇哂

orphan black
線上邊度可以睇番Fargo和Leftover?vmus冇左

Pirate Bay

我追到live先入來討論

好難忍手儲幾集先睇
Twin Peaks睇睇下就會覺得難捱 ..
Leftovers S3E1仲未有英文字幕

唔理
睇緊
so far so good

唔理
睇緊

我都開始睇緊,睇左10分已經嗌what the fuck

唔理
睇緊

我都開始睇緊,睇左10分鐘已經嗌what the fuck
估唔到玩咁大
睇完
https://www.youtube.com/watch?v=04T4kIKkiSY
Leftovers/ Reddit有人剪晒Kevin啲"what?"嘅shot出來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞