美劇集中討論區 (7)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
arm arm撞到有條女叫jessica hide

(靚唔靚?)
睇AMERICAN GODS 的士司機個PART睇到 係咪正常

己經J左幾次

this is so fucking gay

睇新聞話bryan fuller嫌唔夠GAY所以重拍希望再GAY啲
未睇今集
Leftovers 睇到S3E3
痴線3集都咁正

keep going

EP4仲好睇呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
利申未睇EP5,如果睇完應該會答你EP4 EP5仲好睇呀!!!!!!!!!!!!!!

學Damon Lindelof 話齋唔可以Binge睇 消化唔切

淨係睇左第1集

又一個浪費緊生命

冇時間睇 fuck
Leftovers 睇到S3E3
痴線3集都咁正

keep going

EP4仲好睇呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
利申未睇EP5,如果睇完應該會答你EP4 EP5仲好睇呀!!!!!!!!!!!!!!

學Damon Lindelof 話齋唔可以Binge睇 消化唔切

淨係睇左第1集

又一個浪費緊生命

冇時間睇 fuck

arm arm撞到有條女叫jessica hide

(靚唔靚?)

nope
normal

問佢有冇睇過utopia
今日最新果集the americans好似好精彩
見到個個瘋狂讚緊
ABC新劇,House班底
https://www.youtube.com/watch?v=fYlZDTru55g&feature=youtu.be

仲係形住佢係變態仔

Freddie做醫生
原來係泡菜劇改編
見到個個瘋狂讚緊

大概講咩,粉字睇睇
https://www.youtube.com/watch?v=fYlZDTru55g&feature=youtu.be

仲係形住佢係變態仔

Freddie做醫生
原來係泡菜劇改編

之前睇新聞見佢好似負責做writer+男主,遲啲開套新劇喺返bates motel個台度播
今晚開邊套新好

最後揀左the crown
第一集已經好痴線啲景好靚

the crown根本唔係劇
電影級

淨係j口音都有排j
見到個個瘋狂讚緊

大概講咩,粉字睇睇

冇仔細睇 廢事自爆
但睇反應感覺好似E迫阿婆自殺果集咁既級數

仲係形住佢係變態仔

Freddie做醫生
原來係泡菜劇改編

之前睇新聞見佢好似負責做writer+男主,遲啲開套新劇喺返bates motel個台度播

想佢有d突破,唔好再做有精神病嘅角色
見到個個瘋狂讚緊

大概講咩,粉字睇睇

冇仔細睇 廢事自爆

仲有兩集就finale,要開始build up高潮位喇
見到個個瘋狂讚緊

大概講咩,粉字睇睇

冇仔細睇 廢事自爆

仲有兩集就finale,要開始build up高潮位喇

人人咁快出咗中字
新post
新post

you開啦懶鬼
新post

you開啦懶鬼

新post
https://lihkg.com/thread/246738/page/1
1001未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞