美劇集中討論區 (7)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
美國人新嗰集最尾Philip個驚訝樣
Gabriel咁講有咩含意?

臨走講心底最真果句

喺P立場諗,句真話又未至於咁
一直都係Center想招Paige,Gabriel只係中間人傳聲,算係中立
get唔到呢幕表達嗰種後悔同錯愕嘅含義

臨走講心底最真果句

一直都係Center想招Paige,Gabriel只係中間人傳聲,算係中立

Gabriel喺P同E面前一直都表現得好信任國家,唔會點樣質疑
(雖然背後成日搵Claudia傾計 )
但佢今次走得咁突然,仲要咁灰心講d咁既野,好明顯feel到連Gabriel都對rus心灰意冷,所以Philip心諗

以上鳩up

臨走講心底最真果句

Gabriel喺P同E面前一直都表現得好信任國家,唔會點樣質疑
但佢今次走得咁突然,仲要咁灰心講d咁既野,好明顯feel到連Gabriel都對rus心灰意冷,所以Philip心諗

以上鳩up

呢個解釋唔錯
Utopia creator says HBO remake "not dead"
http://www.nzherald.co.nz/entertainment/news/article.cfm?c_id=1501119&objectid=11841702

Reportedly, those plans were scrapped over a disagreement over its direction. It hasn't happened. "I spoke to [Hollywood writer Gillian Flynn] and saw some of the scripts," says Kelly. "They were brilliant. There were bits of it I was really jealous of. They changed it, but in a really smart way."

"They're still talking about doing it ... it's not gone, it's still sort of there. I can't say too much because they might do it ... you never know what's going to happen."

HBO快撚D拍
做咩事個post推得慢左咁多

臨走講心底最真果句

以上鳩up

呢個解釋唔錯

上集最尾估唔到會帶Paige見Gabriel
果幕個bgm加埋Gabriel見到Paige個樣 ..唔知點解好感動
The handmaids tale下星期上,跟住American gods, sense8又上,點追呀你叫我,仲未計上梗嗰啲劇
The handmaids tale下星期上,跟住American gods, sense8又上,點追呀你叫我,仲未計上梗嗰啲劇

handmaids tale逢星期四撞左fargo ..
american gods逢星期一 feud星期一就finale,當攝返個位
sense8唔急住一口氣睇,慢慢睇
Blacklist一續播就上演Red vs Mr Kaplan

Neve Campbell
幾時出?
girlboss 唔錯
有冇人有睇pretty little liars

Neve Campbell
幾時出?

奀打活 奀打活 奀打活

好撚想睇呀
Blacklist一續播就上演Red vs Mr Kaplan

雖然退步左 但我會繼續追
girlboss 唔錯

又開新劇
好撚想睇呀

gillian anderson

雖然退步左 但我會繼續追

我真係估唔到Mr Kaplan會起番D屍出黎
有冇人有睇pretty little liars

由頭幾季追到宜家,播梗final season最後十集了
上面算唔算劇透The Blacklist
利申:睇咗一季棄咗,類型唔太啱我睇,不過個女主角幾好J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞