美劇集中討論區 (7)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
www.youtube.com/watch?v=VMxvrl9i3h4
The Leftovers: In The Weeks Ahead (HBO)

睇到我同上面Kevin "What what"條片一樣
不過唔想劇透就唔好睇
開咗post,麻煩入去留名
https://lihkg.com/thread/204870/page/1
https://www.youtube.com/watch?v=04T4kIKkiSY
Leftovers/ Reddit有人剪晒Kevin啲"what?"嘅shot出來

Kevin基本上=我地
www.youtube.com/watch?v=VMxvrl9i3h4
The Leftovers: In The Weeks Ahead (HBO)

不過唔想劇透就唔好睇

ep2 trailer? 定之後7集既trailer??
westworld又係有呢d weeks ahead promo,但內容係包括哂之後幾集既野
開咗post,麻煩入去留名
https://lihkg.com/thread/204870/page/1

好波 推爆佢

不過唔想劇透就唔好睇

westworld又係有呢d weeks ahead promo,但內容係包括哂之後幾集既野

之後
www.youtube.com/watch?v=r4ratvO2L9E
The Leftovers 3x02 Promo

第二隻promo

不過唔想劇透就唔好睇

之後

thanks
下載中
The Good Fight S1 finale

Maia老豆最後都係自撚私,唔想再35年坐監,著草累個女被捕
the amazing race s29好似個個都好撚勁

今季質素好似好睇返

之前個啲都唔差
睇個陣成日幻想如果係自己做個啲TASK會點
線上邊度可以睇番Fargo和Leftover?vmus冇左

Pirate Bay

一直唔線上睇,Pirate Bay一車車down落黎
呢個假期想煲返Fringe, 請問有冇網可以睇到

vmus無咩

同問 moviesun 楓林好多網都冇左

vmus無咩

原來有人答左sor

vmus無咩

Fringe好似好恐怖 唔敢睇
寧願睇lost算
睇哂13 reasons why

我都啱啱一次過睇完 忍唔住上黎留言
Hannah
尤其最尾3集真係越睇越sad

me2
啱啱睇完
so sad

我睇到03已經好sad

唔用Netflix

I cost a girl 's life because i am afraid to love her 睇到呢集同埋大結局忍唔住喊出黎
Leftovers S3E1仲未有英文字幕

唔理
睇緊
so far so good

我都開始睇緊,睇左10分鐘已經嗌what the fuck
估唔到玩咁大

ending果度你老尾

一開頭以為係Kevin老豆
最尾嚇到呆左
前日leftovers
尋日bcs
今日the americans
聽日fargo
仲未睇feud
前日leftovers
尋日bcs
聽日fargo
仲未睇feud

同我上個月一樣日日都有野睇
前日leftovers
尋日bcs
聽日fargo
仲未睇feud

同我上個月一樣日日都有野睇

套套都咁高質頂唔順
原來Netflix終於有mad men too late
好想睇leftover
好想睇leftover

出左中字喇喎 點解未睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞