美劇集中討論區 (7)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
快啲到American Gods

啱啱用Amazon Prime Video 睇AG 嘅 trailer 啲畫質仲衰過老翻 有無巴絲用梗 有無用家報告吓?

我睇transparent清呀,試過有幾集一開始好濛,但睇睇下會清番,畫質冇問題
睇完handmaid's tale ep1
好痴線但好吸引好撚好睇
今期咁多播緊既高質野入面top 3咁好睇

我覺得第一集已經堅好睇喎
blessed be the fruit

拍得ok, 但因為唔係第一次睇無左個驚喜

所以都係睇完劇先返去睇書 廢事劇透自己,兩種享受
見d人話劇節奏好快,ep3為止已經用左好多書內容 堅定流
但好似話會有S2,劇會擴展原作內容

blessed be the fruit竟然唔接我講下一句 仆街啦派你去colonies剷廢料

堅.
所以我幾期待佢拍書無既野
但係因為佢改左一條線, 我估到佢想點拍

我又唔係女人

希望原創既話作者會幫手參與
如果純粹得劇果邊D人負責好似有D不安

早兩日見你同個handmaid行得好埋 已報串
salvaging見
Hacker Leaks Stolen ‘Orange Is the New Black’ Season 5 Episodes to Piracy Network
http://variety.com/2017/digital/news/orange-is-the-new-black-season-5-hacker-piracy-leak-1202403760/

放埋EP2至EP10 點解Netlfix唔玩大佢即刻提早播收佢皮

唔通要d 演員改哂schedule 出黎宣傳咩
個hacker 應該唔止偷左oitnb

不過原來流出版d質素好差,好似後期都未整好咁 個hacker都係收檔算啦
係呀,仲有fox同abc

ig 已經見到有vauseman sex scene

尋日見過佢地放閃既gif
岩岩睇完brba,第一套冇未睇哂就飛結局睇嘅劇,聽我個fd介紹睇brba,自己都忍到冇多手走去飛黎睇,點知同fd講開始睇最後一集,俾佢劇透咗,講咗個結局俾我知
個結局勁好睇,但俾人劇透咗,硬係覺得差咁啲
Walter對佢老婆果對話,終於認佢係為自己而唔係為family。s5開始好憎Walter,但去到最尾又會為佢覺得好sad 。唔知點解Hank死果段睇完之後呆咗好耐,睇完果日成日都諗住果一段 認人真係好差,完全認唔到final前幾集片頭出現果個人係有頭髮嘅Walter,去到最尾先知

之前睇過咩?
同佢絕交算啦 世紀神劇咁就比人劇透左
Hank果集係全套劇數一數二好睇既集數
唉,睇完哂成套野點會憎得落walter
今年一半都未到 對今年嘅美劇已經收晒貨

6月打後既劇9成都唔會好睇過前半年既劇
終於睇完poi 好空虛
John

黎緊睇咩好

如果想延續返d nolan style可以睇下westworld
終於睇完poi 好空虛
John

黎緊睇咩好

如果想延續返d nolan style可以睇下westworld

之前睇過幾集 麻麻地
終於睇完poi 好空虛
John

黎緊睇咩好

之前睇過幾集 麻麻地

點解要提起poi呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
有冇人記得有套劇大約係講有個細路仔突然係一個地方出現
冇人知佢個身分
自己又冇記憶
應該係2013/2014到
Hulu啲劇又幾好睇
追緊Harlots幾正 聽日開始追the handmaid's tale
如果好似netflix咁一次出晒就最好
覺唔覺fargo s2結尾好有No Country For Old Men feel
之前hoc有冇提過會拍幾多季?
終於睇完poi 好空虛
John

黎緊睇咩好

之前睇過幾集 麻麻地

咁你之前仲睇過咩 講黎聽下
廢事再講D你已經睇過
終於睇完poi 好空虛
John

黎緊睇咩好

之前睇過幾集 麻麻地

廢事再講D你已經睇過

絲打醒咗喎,廢事推介完又俾人無視
睇完handmaid's tale ep1
好痴線但好吸引好撚好睇
今期咁多播緊既高質野入面top 3咁好睇

我覺得第一集已經堅好睇喎
blessed be the fruit

拍得ok, 但因為唔係第一次睇無左個驚喜

所以都係睇完劇先返去睇書 廢事劇透自己,兩種享受
見d人話劇節奏好快,ep3為止已經用左好多書內容 堅定流
但好似話會有S2,劇會擴展原作內容

blessed be the fruit竟然唔接我講下一句 仆街啦派你去colonies剷廢料

堅.
所以我幾期待佢拍書無既野
但係因為佢改左一條線, 我估到佢想點拍

我又唔係女人

希望原創既話作者會幫手參與
如果純粹得劇果邊D人負責好似有D不安

早兩日見你同個handmaid行得好埋 已報串
salvaging見

under his eye

under his eye
btw我想問ep 1既offred係咪只係黎左呢個地方兩個月?
成日覺得佢好似已經留左好耐咁
Hulu啲劇又幾好睇
追緊Harlots幾正 聽日開始追the handmaid's tale
如果好似netflix咁一次出晒就最好

Harlots聽反應好似幾好睇,但呢排太多野睇啦
handmaid's tale就算一次過出哂你都唔會binge 頂唔順 (雖然真係好撚好睇)
終於睇完poi 好空虛
John

黎緊睇咩好

之前睇過幾集 麻麻地

廢事再講D你已經睇過

絲打醒咗喎,廢事推介完又俾人無視

岩岩睇完brba,第一套冇未睇哂就飛結局睇嘅劇,聽我個fd介紹睇brba,自己都忍到冇多手走去飛黎睇,點知同fd講開始睇最後一集,俾佢劇透咗,講咗個結局俾我知
Walter對佢老婆果對話,終於認佢係為自己而唔係為family。s5開始好憎Walter,但去到最尾又會為佢覺得好sad 。唔知點解Hank死果段睇完之後呆咗好耐,睇完果日成日都諗住果一段 認人真係好差,完全認唔到final前幾集片頭出現果個人係有頭髮嘅Walter,去到最尾先知

之前睇過咩?

我成日睇劇睇睇下會好多手咁飛去最尾睇跟住再慢慢咁睇哂佢
今次一集一集慢慢咁睇,睇到最尾果集俾今劇透咗 唔會絕交嘅,都係佢極力推介我睇
睇完brba,睇番啲輕鬆啲劇,Dear White People
覺唔覺fargo s2結尾好有No Country For Old Men feel

唔只finale,其實其他集數周不時都會有d no country for old men reference 仲有其他coen brothers戲

好似話劇本夠好就會一直拍落好

好似話劇本夠好就會一直拍落

之前睇過咩?

我成日睇劇睇睇下會好多手咁飛去最尾睇跟住再慢慢咁睇哂佢
今次一集一集慢慢咁睇,睇到最尾果集俾今劇透咗 唔會絕交嘅,都係佢極力推介我睇
睇完brba,睇番啲輕鬆啲劇,Dear White People

咁搞笑? 會唔會搞到好多劇睇睇下都冇心機睇落去
睇完brba之後既指定動作係睇better call saul
睇完otinb流出既人話今季係bad season
睇完oitnb流出既人話今季係bad season

好似係有史以黎最差既一季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞