美劇集中討論區 (7)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
好忙,無時間睇劇
利申:入來叫吓春,無嘢我出返去了

仲未睇今集fargo同handmaids tale,sense8仲係停左係ep6
twin peaks下個禮拜開波,hoc再下個禮拜又殺到 點睇

HOC
仆街sense8都未得閒開始睇

淨係追每個禮拜播新一集果啲都已經好忙
sense8呢啲真係冇時間睇

Netflix出劇好頻密
Sense8一次過出晒唔係唔睇先啊嘛

個人覺得一次過出哂反而冇咁大動力一口氣追 (橫掂都出哂擺喺度,慢慢睇都唔遲 )
個個禮拜播果啲就唔同,睇完又可以跟手追post睇討論,成件事好新鮮滾熱辣,全世界都淨係討論緊唯一最update果集,又可以傾住期待下一集
相反netflix如果唔係一出就發哂癲係咁睇,基本上你慢過人睇成件事就攤凍左過哂氣

Agger

binge watch
下下趕頭趕命睇哂佢好辛苦,消化唔切之餘又冇得慢慢enjoy套劇miss好多野,就算幾鐘意套劇都唔會咁趕
同埋另一個重點係
宜家每個禮拜播緊果堆劇好睇過sense8
The Gifted: Official Trailer

唔知點解覺得呢套野完全唔吸引
掛住legion

掛住legion

睇amy acker

掛住legion

睇amy acker

唯一賣點 但好多時靠一個人係捱唔到套劇
今朝拎左BAFTA TV comedy女主

American Gods
American Gods

上集條J 笑左
有冇人睇過hbo的the newsroom

有,好好睇
bobby axerold

有,好好睇

如果newsroom係呢個年代先拍應該會再神100倍

有,好好睇

Olivia Munn
Jim Parsons 結左婚
'Scream Queens' Canceled By Fox
'Scream Queens' Canceled By Fox

屌你老母Fox

屌你老母Fox

永遠懷念scream queens
RIP
呢到有冇人睇blindspot
仆佢個街,驚中wanna cry,backup咗部機成晚都無睇過劇

有,好好睇

Olivia Munn

我比佢的opening speech 吸引咗 今日睇完season one
仆佢個街,驚中wanna cry,backup咗部機成晚都無睇過劇

有,好好睇

Olivia Munn

我比佢的opening speech 吸引咗 今日睇完season one

佢講日文J死人

有,好好睇

Olivia Munn

佢講日文J死人

GIRL!
Don't call me girl
leftover終於追到live
leftover終於追到live

未睇唔敢入leftover post

第五集未有劇透住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞