美劇集中討論區 (7)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
HOMELAND

Homeland finale咩事 見到個grade得D+
鍾意Black Mirror可以試吓睇Hulu新劇Dimension 404(有Joel McHale)

【轉自天涯小築】這是一部幻想類準詩選劇集,每集故事完全獨立。在某種程度上類似英國的《黑鏡》。故事靈感來源於互聯網上臭名昭著的「404」錯誤代碼,主題為「一切怪事都可能在網上發生」。該劇混合了科幻、動作冒險、恐怖喜劇等特點;當你深夜三點鐘還在泡網時,你可能會遇到網絡的黑暗面;看到一些無法用現實社會的觀點來解釋的古怪內容。例如:一段晦澀的卡通片可能包含著時間旅行的秘密,能量飲料可能引發世界末日,美國航天局的頂級分析師其實是個體型龐大的、無所不知的、有感知的「立方肉塊」(而且名字叫做Bob)

trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=JkS9wjqIsYA

正bo

如果黑鏡係10分有8分

呢套得4,5分左右

弱雞版黑鏡

呢套好似好低budget
HOMELAND

宜家睇

淨係知今日TWITTER 好多人講
四月better call saul, Fargo, silicon valley一齊黎

點止 仲有好多其他
都係寫sheshe線, 都係一集得<10分鐘screentime
點解the good fight寫得好過supergirl咁多嫁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 其實成個劇本都係
屌你老母cw
supergirl個2個靚女d

Maia(Rose Leslie)d戲好屎,好awkward,EP09睇到我擰哂頭
目黑川d櫻花多撚到 全部滿開

你有無諗過我哋聽日仲要返工嘅人嘅感受

不要再說了!

都係寫sheshe線, 都係一集得<10分鐘screentime
點解the good fight寫得好過supergirl咁多嫁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 其實成個劇本都係
屌你老母cw

Maia(Rose Leslie)d戲好屎,好awkward,EP09睇到我擰哂頭

呢個真
特別係其他人又做得好更顯得佢屎
屌你老母cw

呢個真

睇得出佢好努力咁用微細嘅表情嚟演
不過fail哂

Lucca都好戲過佢
好期待got s7,8
果種世界觀同慢慢揭盅既感覺好正

唔跟原著 不了

對呢套野已經死左心

越睇越憎D&D
明明睇頭幾季果陣好尊敬佢地

以前真係好期待,次次臨播幾個月出Trailer都會睇完又睇,日日好似倒數咁計住幾時播 而家係完全no fucks given

Same 宜家係恨鐵不成鋼既感覺

我覺得仲係好正喎
除左龍女條線悶 其他支線都冇咩
北境同城牆外條線仲越黎越好睇

各花入各眼 覺得劇本/劇情發展差左,趕收工
Arya條線都衰左
HOMELAND

宜家睇

淨係知今日TWITTER 好多人講

好似有人死左

屌你老母cw

呢個真

不過fail哂

Lucca都好戲過佢

Lucca不嬲我都幾鐘意
但好掛住Alicia
仲有jason
你地咁快嘅,我睇開個個網得ep8

好靚!我月尾先去 sosad
屌你老母cw

呢個真

不過fail哂

Lucca都好戲過佢

但好掛住Alicia
仲有jason

今集提一提Alicia 個名已經好開心
佢仲做緊律師
屌你老母cw

呢個真

不過fail哂

Lucca都好戲過佢

但好掛住Alicia
仲有jason

今集提一提Alicia 個名已經好開心
佢仲做緊律師

反而冇提過Cary
仲一齊緊
仲一齊緊

jon
仲一齊緊

仲一齊緊

jon

條底褲
仲一齊緊

jon

條底褲

唔講都望唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞