美劇集中討論區 (7)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
見到Fargo S3 / leftovers S3兩套review反應都超級好
仲有Bcs S3一黎就咁好睇
我眼閉了

I’m ready!

去完旅行返黎好想resign之後呢幾個月全職睇劇算

唔想做fyp呀!!!!
好多野未睇呀!!!!!!
見到Fargo S3 / leftovers S3兩套review反應都超級好
我眼閉了

I’m ready!

唔想做fyp呀!!!!

Bcs我覺得還好
Fargo真心高質
Jude Law做鄧不利多
同Johnny Depp hehe
依家未睇曬當日出既劇都唔敢入黎

有人劇透?

HOMELAND

Homeland finale咩事 見到個grade得D+

宜家睇

淨係知今日TWITTER 好多人講

好似有人死左

Potential sophomore season of Big LittleL ies would focus on Zoe Kravitz (Bonnie) and [size=1]her abusive father[/size=1]
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/big-little-lies-season-2-plans-992865?utm_source=twitter

導演 快D返黎啦

um......
Bonnie我麻麻

我都最憎bonnie

冇Madeline同導演,不了

冇madeline咩 利申未爬文
不過雖然鐘意佢個角色,但幾個主角黎講佢條線算弱弱地

9估Reese會番去拍電影咋

毒舌Madeline好正
我眼閉了

I’m ready!

拿拿臨揾人嫁咗佢做全職主婦咪得
我眼閉了

I’m ready!

做女真好
Bcs 冇睇過breaking bad 照睇
會唔會唔係好明架
好掙扎追唔追
Bcs 冇睇過breaking bad 照睇
會唔會唔係好明架
好掙扎追唔追

前傳黎冇關係
但有睇過bb有啲位會有共鳴啲

我眼閉了

I’m ready!

唔想做fyp呀!!!!

好後生

老餅post

Young Pope to become the Young Dumbledore
HOMELAND

宜家睇

好似有人死左

未睇但我都知係邊個唰
HOMELAND

宜家睇

好似有人死左

未睇但我都知係邊個喇
Potential sophomore season of Big LittleL ies would focus on Zoe Kravitz (Bonnie) and [size=1]her abusive father[/size=1]
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/big-little-lies-season-2-plans-992865?utm_source=twitter

導演 快D返黎啦

um......
Bonnie我麻麻

我都最憎bonnie

冇Madeline同導演,不了

冇madeline咩 利申未爬文
不過雖然鐘意佢個角色,但幾個主角黎講佢條線算弱弱地

9估Reese會番去拍電影咋

毒舌Madeline好正

佢同nicole好似有bll個作者另一本書既版權,但未confirm拍劇定戲
同埋佢都好似幾熱衷拍S2
我眼閉了

I’m ready!

做女真好

講呢D
絲打返來未?等你開Fargo討論區
我眼閉了

I’m ready!

做女真好

想娶c字頭翻屋企日日煲劇
絲打返來未?等你開Fargo討論區

移左民啦
等人開
我眼閉了

I’m ready!

做女真好

想娶c字頭翻屋企日日煲劇

咁重口既說話都講得出口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞