美劇集中討論區 (7)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

GOT頭一季好亂之後就

GOT陪老母睇有D尷尬喎

冇所謂我娘好open
我話好血腥好多色情場面
佢話好正常姐夠真實

我媽都幾驚訝宜家啲劇咁多露點
要同佢解釋返cable tv同普通台係有分別

我都有類似解釋過
不過GOT係色情呢方面又真係比較過份

got露點其實都冇乜野
係有時close up條J又真係過份啲

我阿媽話我睇親都係暴力同色情 話睇壞腦
利申:有家人照喺廳開電視機睇GoT, Sense8, Narcos, Hannibal
多p血肉橫飛冇有怕

我媽都好鐘意睇narcos
但佢睇到太投入太緊張,搞到追果排夜晚訓得唔好 話訓唔著諗返起pablo d野
跟住佢叫我平時唔好成日睇埋啲咁緊張既劇

冇所謂我娘好open
我話好血腥好多色情場面
佢話好正常姐夠真實

我都有類似解釋過

got露點其實都冇乜野

利申:有家人照喺廳開電視機睇GoT, Sense8, Narcos, Hannibal
多p血肉橫飛冇有怕

我完全唔敢係屋企人面前睇sense8

唔想佢哋以為我癡咗線

近排用netflix睇mad men 係唔錯

mad men好多人嫌悶

好正喎

J Jon Hamm

利申:冇睇過

Mad men好好睇 美術靚到

角色build up得好好
雖然我都未睇哂
終於等到sense8 但聽講個肯亞巴士司機走左

無睇Christmas Special?

冇所謂我娘好open
我話好血腥好多色情場面
佢話好正常姐夠真實

我都有類似解釋過

got露點其實都冇乜野

多p血肉橫飛冇有怕

我媽都好鐘意睇narcos
但佢睇到太投入太緊張,搞到追果排夜晚訓得唔好 話訓唔著諗返起pablo d野
跟住佢叫我平時唔好成日睇埋啲咁緊張既劇

其實屋企人冇睇 係有時會望下電視
個人比較喜歡睇刺激 科幻 動作類型
The hundred,the last ship, stranger things
都覺得好好好睇
但三套都追得七七八八
有無人介紹啲差不多題材嘅劇睇下

換左演員
有冇人冇睇viutv true detective
有冇cut裸露鏡頭?
"好似"開始拍緊S2
"好似"開始拍緊S2

咁快?
"好似"開始拍緊S2

咁快?

如果WW S2 2018上半年播,差唔多要開始拍啦
GOT finale season 2018又係7月左右,如果安排ww s2痴住got年尾播好似好傻
到時全世界keep住講got,ww年頭播分散啲好D
"好似"開始拍緊S2

咁快?

GOT finale season 2018又係7月左右,如果安排ww s2痴住got年尾播好似好傻

又係啵
因為之前見到有講話第二季有排等
個人比較喜歡睇刺激 科幻 動作類型
The hundred,the last ship, stranger things
都覺得好好好睇
但三套都追得七七八八
有無人介紹啲差不多題材嘅劇睇下

Sense8 不過好多人話頭兩三集節奏有少少慢
"好似"開始拍緊S2

咁快?

又係啵

我都以為要等好耐先有得睇
大蘿核 really淫
"好似"開始拍緊S2

咁快?

又係啵

之前仲諗住writer罷工ww s2實死撚硬
如果2018 3/4月播咁就perfect池
想追番啲舊劇
想睇mad men 有無人睇過?
睇緊handmaid tale
睇緊handmaid tale

頭3集 blew my mind
想追番啲舊劇

岩岩睇晒 幾好睇

女主有拍呢期好興既handmaid's tale

想追番啲舊劇

岩岩睇晒 幾好睇

女主有拍呢期好興既handmaid's tale

你唔講,我都真係冇留意!
利伸:幾年前睇哂mad men
呢條teaser關家姐level
showtime
最尾見到walking dead成件事仲柒多兩錢重
https://www.youtube.com/watch?v=vlECLI34eCg&feature=youtu.be
NEW LIES
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞