美劇集中討論區 (7)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
目黑川d櫻花多撚到 全部滿開

你有無諗過我哋聽日仲要返工嘅人嘅感受

好靚!我月尾先去 sosad

月尾去 到底仲有無得睇
仲一齊緊

好有puppy love feel
Btw rose隻手都幾多斑

食__啦你
https://www.facebook.com/Sense8TV/videos/632828553576768/

sense8 s2

Youtube link
https://youtu.be/V8vd0AjdNbQ
Sense8 | Season 2 Official Trailer [HD] | Netflix
仲一齊緊

Diu係啵
BCS
BCS

Mike 真係好正,又smart 又有恆心
仲一齊緊

jon

條底褲

唔講都望唔到

植入式廣告嚟
https://www.facebook.com/Sense8TV/videos/632828553576768/

sense8 s2

May 5

Sun

條trailer睇落好epic好正
仲一齊緊

jon

企高一級影

好靚!我月尾先去 sosad

月尾去 到底仲有無得睇

月尾有d危
我算月中去原本都驚已經開完 d人又話櫻花一落雨就收皮

食__啦你

上tvmaze望左下, 四五月勁多野睇
可能六月先開legion

平時呢度已經周不時提4 5月係痴撚線咁多野睇
仲一齊緊

Diu係啵

Rose leslie本身係貴族黎
BCS

S3E1有咩感想 好撚想睇
BCS

S3E1有咩感想 好撚想睇

好撚好睇,Mike爺好型,屌今季得6集咁少
等house of cards等得好辛苦
原本以為等到3月就有點知6月先有
好期待got s7,8
果種世界觀同慢慢揭盅既感覺好正

唔跟原著 不了

對呢套野已經死左心

越睇越憎D&D
明明睇頭幾季果陣好尊敬佢地

以前真係好期待,次次臨播幾個月出Trailer都會睇完又睇,日日好似倒數咁計住幾時播 而家係完全no fucks given

冇睇書但覺得套劇好正, 點解大家咁憎套劇?

仲一齊緊

Diu係啵

Rose leslie本身係貴族黎

佢地好襯
好期待got s7,8

唔跟原著 不了

對呢套野已經死左心

越睇越憎D&D

以前真係好期待,次次臨播幾個月出Trailer都會睇完又睇,日日好似倒數咁計住幾時播 而家係完全no fucks given

我都覺得唔錯
等冰與火之歌既書出哂先睇
廢時睇完又要等咁耐
一個唔覺意冇埋尾真係唔知睇黎做咩
好期待got s7,8

唔跟原著 不了

對呢套野已經死左心

越睇越憎D&D

我都覺得唔錯
等冰與火之歌既書出哂先睇
廢時睇完又要等咁耐
一個唔覺意冇埋尾真係唔知睇黎做咩

Orange is the New Black S5 First Look
https://youtu.be/g3cv82rN-ts
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞