美劇集中討論區 (7)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
once upon a time 女主第七季會離開套劇
利申番未睇第六季

以前好鍾意OUAT
但我睇到第七季頭一兩集
已經好厭。。棄左
故事發展跟人物關係愈來愈錯綜複雜 一時失憶 一時黑化又洗白再黑化 wtf
同時又好多bug
睇到冇心機
成日話happy ending
好煩
支持女主角離開

絕對認同
btw 我好唔鍾意snow white

編劇嘅錯
‘2 Broke Girls’ Canceled By CBS After 6 Seasons

‘2 Broke Girls’ Canceled By CBS After 6 Seasons

預左
越拍越唔好睇

預左
越拍越唔好睇

都拍到冇乜好拍, 係咁loop max/randy雖然有時係幾好笑

預左
越拍越唔好睇

都拍到冇乜好拍, 係咁loop max/randy雖然有時係幾好笑

笑點重複又重複
2 broke girls同once upon a time我都好鍾意

點解搞成咁
https://youtu.be/cDTNcgCPYFw
原來佢地有出Scream Queens 片
好好笑
好好笑

屌 仲唔renew SQ
好好笑

SQ第三季我覺得有d危機,因為第二季真係麻麻
好好笑

SQ第三季我覺得有d危機,因為第二季真係麻麻

S2收視好差 比起S1真係冇咁好睇,但有D位都keep到幾好笑
我覺得呢套野起碼好睇過AHS
有無人睇緊Silicon Vally ?
有無人睇緊Silicon Valley ?
好忙,無時間睇劇
利申:入來叫吓春,無嘢我出返去了
好忙,無時間睇劇

仲未睇今集fargo同handmaids tale,sense8仲係停左係ep6
twin peaks下個禮拜開波,hoc再下個禮拜又殺到 點睇
2 broke girls同once upon a time我都好鍾意

點解搞成咁

Me too
2bg追完無得再追
OUAT唔知追唔追落去好

基本上後期我一見到belle果對就已經係咁屌編劇
可唔可以唔好再玩我鐘意既呢一pair

有D興趣但次次想睇果陣都搵唔到齊既片
遲D等屋企裝番個now先追

有裝now但唔想用hbo睇
冇英文字幕
好忙,無時間睇劇

仲未睇今集fargo同handmaids tale,sense8仲係停左係ep6
twin peaks下個禮拜開波,hoc再下個禮拜又殺到 點睇

HOC
仆街sense8都未得閒開始睇
https://www.youtube.com/watch?v=ewYhtg3mjTY
Naomi Watts

女神呀

sheshe

呢個一定要睇

劇種+Naomi 無得唔睇

點解搞成咁

Me too
2bg追完無得再追
OUAT唔知追唔追落去好

基本上後期我一見到belle果對就已經係咁屌編劇
可唔可以唔好再玩我鐘意既呢一pair

2 bg 整多個final season都好丫
而加完全爛尾

好彩new girl renewed

有裝now但唔想用hbo睇
冇英文字幕

比字幕組縱壞哂 就算睇netflix都覺得冇英文字幕好似爭啲咁
好忙,無時間睇劇

HOC

淨係追每個禮拜播新一集果啲都已經好忙
sense8呢啲真係冇時間睇
好忙,無時間睇劇

HOC

Netflix出劇好頻密
Sense8一次過出晒唔係唔睇先啊嘛
好忙,無時間睇劇

HOC

個人覺得一次過出哂反而冇咁大動力一口氣追 (橫掂都出哂擺喺度,慢慢睇都唔遲 )
個個禮拜播果啲就唔同,睇完又可以跟手追post睇討論,成件事好新鮮滾熱辣,全世界都淨係討論緊唯一最update果集,又可以傾住期待下一集
相反netflix如果唔係一出就發哂癲係咁睇,基本上你慢過人睇成件事就攤凍左過哂氣
好忙,無時間睇劇

HOC

個人覺得一次過出哂反而冇咁大動力一口氣追 (橫掂都出哂擺喺度,慢慢睇都唔遲 )
個個禮拜播果啲就唔同,睇完又可以跟手追post睇討論,成件事好新鮮滾熱辣,全世界都淨係討論緊唯一最update果集,又可以傾住期待下一集
相反netflix如果唔係一出就發哂癲係咁睇,基本上你慢過人睇成件事就攤凍左過哂氣

Agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞