美劇集中討論區 (7)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
又多套嘢上了 American Gods
睇哂feud 果d

最尾撐邊個

bette定joan
又多套嘢上了 American Gods

in neil gaiman i trust

星期一呀
睇哂feud 果d

最尾撐邊個

bette定joan

爭咩吖 溝埋一齊做team bette & joan啦

睇完handmaid's tale ep1
好痴線但好吸引好撚好睇
今期咁多播緊既高質野入面top 3咁好睇
好痴線但好吸引好撚好睇

搞到好想開黎睇添
好痴線但好吸引好撚好睇

搞到好想開黎睇添

認真 快D開黎睇 (可能因為我未睇過書所以覺得好新鮮同好震撼)
個故仔好吸引,演技正又拍得靚
今期播緊追開既我暫時咁排: leftovers>handmaid's tale>bcs>fargo/americans
好痴線但好吸引好撚好睇

我覺得第一集已經堅好睇喎
blessed be the fruit
好痴線但好吸引好撚好睇

搞到好想開黎睇添

認真 快D開黎睇 (可能因為我未睇過書所以覺得好新鮮同好震撼)
個故仔好吸引,演技正又拍得靚
今期播緊追開既我暫時咁排: leftovers>handmaid's tale>bcs>fargo/americans

。fargo幾好喎

ok呀,但S2太好睇啦,S3難免有D回落
同埋因為通常星期3會睇leftovers,leftovers太撚痴線仲回味緊,再睇fargo會有d平凡
作者cameo feel到佢明顯有留力
Hacker Leaks Stolen ‘Orange Is the New Black’ Season 5 Episodes to Piracy Network
http://variety.com/2017/digital/news/orange-is-the-new-black-season-5-hacker-piracy-leak-1202403760/

放埋EP2至EP10 點解Netlfix唔玩大佢即刻提早播收佢皮

唔通要d 演員改哂schedule 出黎宣傳咩
個hacker 應該唔止偷左oitnb
Hacker Leaks Stolen ‘Orange Is the New Black’ Season 5 Episodes to Piracy Network
http://variety.com/2017/digital/news/orange-is-the-new-black-season-5-hacker-piracy-leak-1202403760/

放埋EP2至EP10 點解Netlfix唔玩大佢即刻提早播收佢皮

不過原來流出版d質素好差,好似後期都未整好咁 個hacker都係收檔算啦
係呀,仲有fox同abc
好痴線但好吸引好撚好睇

我覺得第一集已經堅好睇喎
blessed be the fruit

拍得ok, 但因為唔係第一次睇無左個驚喜

所以都係睇完劇先返去睇書 廢事劇透自己,兩種享受
見d人話劇節奏好快,ep3為止已經用左好多書內容 堅定流
但好似話會有S2,劇會擴展原作內容

blessed be the fruit竟然唔接我講下一句 仆街啦派你去colonies剷廢料

不過原來流出版d質素好差,好似後期都未整好咁 個hacker都係收檔算啦
係呀,仲有fox同abc

ig 已經見到有vauseman sex scene
岩岩睇完brba,第一套冇未睇哂就飛結局睇嘅劇,聽我個fd介紹睇brba,自己都忍到冇多手走去飛黎睇,點知同fd講開始睇最後一集,俾佢劇透咗,講咗個結局俾我知
個結局勁好睇,但俾人劇透咗,硬係覺得差咁啲
Walter對佢老婆果對話,終於認佢係為自己而唔係為family。s5開始好憎Walter,但去到最尾又會為佢覺得好sad 。唔知點解Hank死果段睇完之後呆咗好耐,睇完果日成日都諗住果一段 認人真係好差,完全認唔到final前幾集片頭出現果個人係有頭髮嘅Walter,去到最尾先知
快啲到American Gods
今年一半都未到 對今年嘅美劇已經收晒貨
終於睇完poi 好空虛
John

黎緊睇咩好
快啲到American Gods

啱啱用Amazon Prime Video 睇AG 嘅 trailer 啲畫質仲衰過老翻 有無巴絲用梗 有無用家報告吓?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞