[勿助長代購勿提L’Oréal Group & Shiseido Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#118

1001 回覆
29 Like 0 Dislike
work 就ok
會建議你照買Ghd
我用完覺得好持久 同埋根本都唔乾
勁好用
覺得佢似想Sell自己賣個個夾髮器多
出左啦 但已經無貨
門市試左色留左電話 話有貨會通知
問BA 佢話大約下星期六/日
係咪sogo?
Ifc係咪都有門市?
我係去銅鑼灣sogo
佢地無放sample出黎
要問BA 佢先拎出黎俾你試
sogo gucci啲sales串到不得了
尤其有個幾靚仔既男仔
淨係會應酬啲大陸人代購
我係1號收工去
女BA話啲人一開門排隊買
佢態度都ok 但係咁叫我買深啲有貨既色號
痴線,唔啱色點買
打過幾次
不過係台灣打 同埋會打到出哂血
專科醫生 有用鏡
香港有啲會到成萬一次
我係台灣打就5000左右
感謝 決定買枝試下
希望清得晒d粉刺
借個位

「解悶工廠」 點解還押抗爭者仲睇到連登?
https://lih.kg/1956428
我係一年半用家
每日用
的確會將粉刺減到最少 連黑頭都係
但用完要搽番保濕
想問你是咪用完differin之後再搽返補濕精華?
我諗緊differin係搽先定搽後
我係用完differin 之後要保濕
我見得鼻貼 有冇大範圍D包埋T字位
佢FACEBOOK 個合作零售好似做緊特價
我記得係水貨店買好似百幾 google頭幾個就有!
好似無t字位呀 要整埋t位可能要用claymask
感謝
好似見返自己以前
佛系d講過多幾年就會好,我做第一份工都仲有嗰時細個邊識生暗瘡都睇醫生
等唔到就睇醫生啦應該會快d好
至於d紅印⋯哈哈哈酸類,美白,激光,時間,到而家3字頭都會有隱隱約約紅
平咁多 太心急冇睇 .
btw sorry, 我睇真d自己既問題係個鼻有黑頭, 你地推介隻貼我會買 然後T位同 眼下面既面部位置 , 係毛孔粗(入面都有d淺黑色唔知係唔係黑頭, 對比鼻果d明顯黑頭係差大半) sor, 同埋都唔知有咩報答到你
要起碼keep住用一兩個月 先會見到佢神奇之處
點解你哋仲有心機買化妝品嘅 都唔知疫情幾時完 買返嚟都唔知擺喺度幾耐先可以用到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞