[勿助長代購勿提L’Oréal Group & Shiseido Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#118

1001 回覆
29 Like 0 Dislike
#315 巴打應該
乾肌毛孔大啱唔啱用
Thanks
好 唔該哂
有咩唔明到時再上黎問你
我都有黑頭粉刺問題想問下關於differin 我google完似係一隻藥名 是咪去藥房就會買到?洗唔洗醫生紙?我見workbitch絲話有分0.1同0.3 我d粉絲都算多是咪買0.3好d?
用緊幸福肌個角質毛孔淨化面膜 最近呢兩次用覺得佢稀咗 好流質 之前用係杰啲 係正唔正常
開咗2-3個月

依支呀,唔係六角形的
想問下依度有無人打過透明質酸(唔知有無錯post sorry)

Restylane 同 juvederm又有無太大分別
如果Restylane $1980 1ml算唔算貴想打下巴

同埋想問下如果塊面想做拉提,除咗hifu/埋線 仲有無其他選擇
因為我塊面由細到大好多皺紋 望落好攰 但一將啲肉推上去又無事
thanks
啱啱上netaporter睇真係好平
Airbrush粉底200幾蚊一支唇膏百幾蚊
想買exagger eyes眼影同埋六色個盒
大家仲有冇其他推薦
我都想知佢係咪轉左formula
週年慶入左兩枝 雖然佢換左新包裝 但我chok一chok個樽身時聽到d好流質嘅水狀聲
以前嗰枝唔會

不過舊包裝淨係寫左main ingredients
而新包裝寫嘅係full ingredients
唔知會唔會純粹係同一隻成分有兩個名希望一樣好用
我睇之前啲絲留言話以前啲磨沙粒粒好似大粒啲 我係上年週年慶買 已經係新包裝 同應該已經係變咗勁細粒粒
但我依家枝野係杰變稀 唔個咩事
Google過運香港嘅運費都係$50
如果50蚊幾抵俾同埋想買airbrush好耐
見大家討論緊幸福肌去角質
我都係啱啱周年慶買咗 開過一次嚟用 唔係好覺啲粒粒
同埋想請問下大家係幾耐用一次
我用咗一次之後覺得皮膚真係好咗
我都唔覺啲粒粒
我係一開始連用咗7日 依家就隔2-3日用一次
用咗兩個月 又唔係好覺啲黑頭同毛孔有明顯改善 不過都知呢啲千年野好難咁短時間變走哂
3百幾12色咁平
我都有4色同12色 成日都想買埋6色但真係好似
成日覺得想買哂好痴線見到有人都會咁諗好開心
唔痴線咁平唔買返黎 會後悔 所以 我要曬.jpg
係咪賣哂啦
買ct pillow talk 定exagger eyes好
另外想問有冇mac melba胭脂嘅代替品 粉粉地珊瑚色
嫌mac胭脂啲粉質唔夠細
上面好明顯見到粉
ct magic foundation唔錯,都係matte身但有少少radiance
想問問有冇同Bare Minerals gen nude notorious嘅相似唇色?我唔可以冇咗佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞