[勿助長代購勿提L’Oréal Group & Shiseido Group 第一頁有懶人包]化妝護膚討論區#118

1001 回覆
29 Like 0 Dislike
nplm
唔買得dior ,ysl 同mac之後諗著以後d 唇膏買nars 㗎ma,以家nars 都無得買
burberry
專櫃有TOM FORD BB CT PAT KANEBO KOSE…大把 唇膏真係完全唔怕嘅產品
平嘅又有日系開架 韓系開架

YSL呢啲垃圾俾多一蚊都嫌多 完全唔明點解咁多人鐘意
真係 色又無特別質地又無特別專櫃價錢衰過開架質素
TOM FORD新品 想買

汁: https://www.instagram.com/p/B94NYRLHqUc
唇膏仲有我最愛嘅guerlain
佢之前sponsor謝安琪演唱會俾藍絲圍屌都無跪㗎

但佢同dior都係lvmh
lvmh都奶奶地 但無咁奶
自己衡量下

新po唔用不推文住
等多啲人見到唔用loreal shisedo可以用乜
之前去日本仲買咗好多Maquillage嘅化妝品
日本咁多靚女名星
點解要揀呢隻支那臭閪做代言人
上個po 比廢J 絲你燒到決定月尾捉幾個frd 陪我買唔可以得我一個窮
有個frd 好鍾意ysl ,想買比佢做生日禮物吖ma
同埋ysl 有d 款個package 我幾鍾意
btw tom ford d 唇膏package 都好靚
話說有無人用過muf 嗰hd 粉底液
本身想買shiseido 嗰支新出大家都話好啱混油嘅粉底液代替fit me .點知佢用奶共刘亦閪
colourpop 出咗mulan post喇,入去twitter ig fb洗版
Maquillage Fans
食屎啦支牲堂
Lm
Lm
Thx
IPSA冇撚得用啦 好傷心
鳩叫完畢...
屌你老母我d化妝品大部分都係nars lm
好撚心痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞