PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
你講白啲呀嘛一早 原來呢個post係針對個兩條女 而唔係細包
道歉有用...屌自己接落去啦

ps 樓主一定係打手 現哂形
FUFU呢d真係女人口是心非最佳例子
我睇住佢係細包台話唔介意 唔嬲
轉過頭就發哂癲
懷疑本身有私怨先要嘈到咁大

Btw崩口人忌崩口碗 自己唔肯承認自己賣相係物化自己 美其名做藝術 好心啦 真係又要做雞又要拎貞節牌坊
呢個post係講緊成件事,唔係針對2條女
只係討論重點慢慢轉移到兩條女既反應度姐,追下post先唔該

p.s. 你覺得係咪係 我純粹路人 睇唔過眼呢單野 想出下聲咁解
拎道德高地 女人最叻
無既 道德係個人自身既追求 亦係反映家教既第一層面
無追求開咪無囉
其實講到尾 係細包唔識尊重人姐
你呢啲好似發港女脾氣咁既回應「咪唔好咁囉」「唔好做囉」「分手囉」真係好低質
都廢撚事講 呢個post根本唔係討論 只係想一齊屌柒啲女人
跟本女子電競一開始就扭曲左成個電競業
將電競包裝成其他野 , 係d咩 大家都知
係咩 我見你句句都幫住細包喎 如果你唔係打手真係曬撚哂 唔收錢都幫人打飛機打足八頁
細包唔尊重人係有,但佢都道過歉
問題在於兩條女反應過火都有問題
討論重點先慢慢轉移去佢地度

至於細包開呢d topic係咪真係犯咁大罪,就比你同大家討論下
真係唔夠你高質,請多多指點下小弟
你講嘢真係同政府啲高官無分別
「政府都退讓咗啦 你班暴民 仲衝擊?! 仲想點??」
又係個啲「著得性感預咗俾人強奸」咁上下level既reply算鳩數
拎講左d你唔鍾意聽既野得罪人同政府打壓人民黎比已經錯撚哂啦傻閪
睇下 關注下 講幾句 返去打機算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞