PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
我地唔係討論緊咩?
咁岩連登呢度多D人覺得 D女有問題就係圍爐?
唔係好明
我對件事一啲興趣都無
咁你死撚開啦
我本身無食開花生,我係見到樓主個理性討論標題入咗嚟
歡迎你了解成件事同成個post後 再黎加入討論
呢個真係笑撚死

乞衣到 咁有骨氣話人地物化你咪刪撚曬所有social media 唔好叫人課金比你囉

做雞做到你咁撚cheap真係核突
咁你唔好衝出黎啦
我對樓主有興趣啫,我由頭到尾都係咁表達
其實仲有D咩未清楚?
同埋又收咗D咩錢?
快D開台喊喇 想入去donate安慰佢
我就純粹一個旁觀者去睇呢件事
細包做得唔岩 , 但幾個女主角都一樣唔岩

台灣實況 , 玩2選1 , 男女互玩 , 玩到出神入化都冇事發生
香港就只係玩到少少火位 , 事後道完歉都比人鬥到冇埋份工

幾個女主角既過火同錯誤行為 , 大家有眼睇
我只係將呢件事既細節浮上水 , 比大家知道同討論下
希望唔好當我圍爐
同場加映

戇鳩當有趣

物化女性 拎m巾做口罩 唔專重女性

冇腦生物

毒撚又可以課金比佢買m巾做口罩抗武肺
Live上面仲有入數no. 方便咁多位物化佢
好地地"最想邊個女直播主做你女朋友"咪冇事
自己口臭害鳩埋D女
你大J波子個D 講冇乜所謂啊, 男人賤賤格格真係緊撚左
但呢個自己係經理人黎公司仲點搵佢帶女
最撚弊係個fufu打機又屎 人地教佢出裝又話人點點點仲要成班厹護住佢 真係睇到頂唔順
不過以前deer陳都係咁
sor打錯字
D囡打電競就算鳩數啦

聽過個自稱韓服宗師結果卡台服白金 笑撚到我噴水
認同你講既野
但D女將件事上升到物化女性都係錯

即係你同個黑人嘈交 你話屌你老母
咁你緊係有錯啦
但佢就周圍同人講你種族歧視

笑撚到我 係咪真係精神分裂 自己個POST話唔明點解要拉政見黎講
有人留言post左張狗咬狗既圖就話人藍屍收皮

你無撚野呀弱智雞
依家問題係有pdq部分女 / 其他女stream 都覺得冇咩大問題
只係少部分幾個比較大粒既不斷發聲攻擊 , 就搞到人收皮

點解台灣玩FUFU , 將FUFU一樣擺上去2選1 , fufu又唔出聲?
又點解有部分pdq既女都對細包個2選1 , 玩得好開心?

有冇諗過其實細包跟本冇做錯 , 但係佢依家就收到不公平對待 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞