PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
其實呢單嘢細包係衰on9
公司啲公關又衰
但係班女好似想咬死佢咁
搞到好怨婦咁
講到好撚中 叫班毒撚同拎貞操牌坊既臭雞點樣面對

講學術講知識都屌打班臭雞mk閪

Email同misspun 都起碼睇得透用生命值硬接

捐錢做戰地記者搵條命出黎博

呢班mk日日講到自己幾撚金 有冇拎過1蚊出黎

要cosplay 要開台呃毒撚 不了

有人講事實就叫班毒撚做衛兵周圍批鬥人

睇下email比幾萬隻5毛狙擊有冇日日喊曬抄可憐

Misspun比藍屍圍都日日硬接唔淆

用把無限大既撚屌尺度人 自己就講一套做一套

用批鬥人黎博取公眾眼球同捧高自己

班護主犬既口吻同班狗4點個記者會一撚樣

自負到成個林鄭咁

唔講香港睇台灣 大把女性當係幽默下又可以真係同

觀眾交流 睇既開心 播既開心

以後咪屌香港得地產金融 果種偽善好撚嘔心
就係咁
唯有繼續密切關注
點睇後期講埋一份班女都有私怨
真係以為個個都好似佢哋啲fans咁易呃
話啲女冇私心整死細包
可能得返啲毒撚信
你講得仲中
Sigma招片被隻臭雞護主犬report 同負皮

有曬學術論據 每個term都唔係鳩up

呢條片真係可以bin隻臭雞十年八年

每個公海group日夜重播

評頭品足叫強姦 我呢d share video 陣間會唔會比隻

臭雞spin埋做輪姦
Wa睇返先知搞到人工都冇埋,班女駛唔駛咁盡呀
自己賣淫相比毒撚丁,但比人講幾句就批鬥到人份工都冇
Boris靚仔d所以冇事d女出哂水添
就算細包一開始唔岩都好,
做人留一線 , 他日好相見 ,
人地道左歉,都比班女 , 同埋佢地d fans 搞到咁,
我就真係睇唔過眼

繼續密切關注
冇架喇 衣家講野真係要好小心
大把香港人要發泄 你有位入咪順便屌你發泄囉
跟住又會有人跟風走黎屌埋一份
覺得香港網民恐怖過好多地方
屌好撚慘係香港真係唔好得罪女人,一定搞到你家破人亡先收手
鬼叫佢玩嗰個咁大粒
一下得罪晒所有人
我估細包都估唔到會有咁大回響
同路
本身都冇乜野 但累到人工都冇埋就好撚有問題 仲要po曬ig打勝仗
個日咁啱有睇到佢同細包個直播,只可以講件細包係真係抵死,比人屌仲可以串柒柒咁話搞多個投票物化男性當打和

btw今次我就撐硬fufu人地第一代義士黎,6月9比狗捉應該唔少巴打知
反而條deer chan得閒出兩個秒del既story同post扮下黃就一大堆人當深黃女神

https://lih.kg/igitubX

#492, #685
https://lih.kg/iqJNDAX

啲毒撚係咪癲撚到咁
係FB見到
cls啲毒撚睇嚟真係要物理上整死佢
痴撚線
重話要私了佢
得罪女神原來咁撚慘
女神出口 毒撚出手
呢獲野 睇黎冇咁易完 訓先 聽日再跟
Wadiu哩d係刑事恐嚇wo
此集中串歡迎報料
呢幾隻護主狗真正身份及平常出入地方

Cap埋名啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞