PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
累到人地冇左份工仲沾沾自喜
枉我以前覺得呢個女仔幾靚
加上佢送中初期比狗咬過
果陣真係覺得佢係女神
但後黎睇過幾次佢直播,根本係一個情緒有問題的港女,就開始對佢冇感
依家直頭睇唔起佢

又係女仔著得性感唔代表比人非禮
非禮係犯法野,咁都有得比較......
依家係個女仔著性感,但旁人連評論佢身材都唔得,要比人批鬥
其實細包俾人炒算唔算係以言入罪
之前有個副校講黑警死全家俾人降職
所有人都屌學校以言入罪
但係今次就相反
大家都係私人時間講
點解咁大分別
fu9仲怨婦緊
屌哩條女原來仲係人地開台個陣講唔介意之後追擊人CLS
條友係唔抵幫,但一眾KOL好似如獲至寶咁不停
咁快道歉,搞到佢哋會得講多幾日
巴打突破盲點
一向愈似做雞既女愈唔開得玩笑
如果變做想同邊個男星過一晚
成件事又唔會有人批鬥
彭于晏都唔會出黎講你地侵犯到佢

利申先唔係覺得個經理人咁做啱
但簡單總結女人寧舍煩
自己賣肉賣相就無問題
就身體自主
呢個Terence本身都唔係咩好人黎
Sigma條片提到果間經理人公司就係佢開

題外話 之前賣口罩之後燒晒d貨果個凱撒 都係因為佢搧風點火先咁(雖然凱撒eq低都係事實
呢條臭閪精神同情緒都明顯有問題

扮純情扮左咁撚多年 利用班無腦雞蟲批鬥左幾多無辜既人

幾多契家佬仆出黎護航
嚴格黎講就想錢盡搵 嚴人寬己

乜事起左個頭都唔撚關自己事

唸撚多左啦fu臭雞
賣相可能係去睇好啲嘅醫生

fufu 以前都係賣相
老實講, 佢6月9日比狗拉過, 應該金過呢到大把人
邊個比人拉左?
講起拎陣營做盾牌
唔知有無巴打記得fufu上年某次發夢
事前吹哂雞話要人點點點,甚至講到自己都會出動咁
但最後佢話要陪屋企人去旅行,仲講到話無得唔去咁
情緒有問題既女仔好恐怖 唔知佢想點

一時又無啦啦喊 一時又無啦啦痴撚左線咁
比喻果條友同fu臭雞既智商有得比

Sigma咁既邏輯都要比班精神病缺陷人格既賤雞狙擊

依班臭雞邏輯所以後宮系動漫 乜撚絕對領域都唔係物化

屌你老母你唔係賣意淫用男性荷爾蒙搵錢

講感情

之後 1蚊都冇俾 點解要比你屌

原來錢既問題 有冇人籌旗日夜穿插fu臭雞
以後大家都唔好課金俾女台主,一蚊都唔好俾,淨係睇好啦,課金係物化女台主
邏輯帝王
唔畀人哋講佢
同鄰國咁似
傻系先會課金比依d拜金女
最核突係佢地扮清高唔係貪錢
但做緊既野係明掠你水
其實講得出要十倍還返比人呢句 仲要害撚琴人地冇左份工既人係咪腦裝屎

人地係咪呃撚走曬你副身家 殺左你老豆老母 呃你感情 笑撚到我

EQ咁差好心咪再開直播收毒撚錢啦

話佢黃果班有冇睇清楚之前佢上年仲同屋企人去左泰國 又話同屋企人關係唔好又乜

同屋企人關係唔好就唔撚會去旅行仲供你讀書啦 咁撚多錢係咁買名牌唇膏 LV手袋 又唔見你捐錢幫手足?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞