PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
that's the point

細包第一次直播講既野係唔岩 , 但人地都道左歉(雖然唔知係咪真心)
第二次直播都只係玩下2選1 , 都比人起哂鋼屌佢話佢唔尊重女性

又唔見人地女實況主玩男明星2選1 = 物化男性 , 唔尊重男性
我睇唔過眼就係呢個點
女人權力真係太大
ok
有屈佢地做雞?
細包好似冇係直播話人係雞
個大問題只係佢第1次直播既topic
但我覺得如果係外國/台灣 , 成件事女仔都可以好大方搞笑咁去睇
而唔係好似依家細包咁比人屌到仆街
不過我諗經過呢單野 細包都應該唔會想再開live
香港啲電競雞又要做雞又要拎貞節牌坊
呢個細包最on9就係用佢咁既身份去講d咁既野

比晒位行家入 排排企道德制高點射死佢同間公司
佢唔係pdq經理人邊個想理佢呀講真
都岩
依家網上講野真係要好小心, 唔係少少位都比人入
唉 唔好捉住啲細微字眼啦
你唔明個big picture咩 就係啲嘢私底下講係好笑 擺上檯咪無品囉
食呢行飯不嬲都係道德行先 就算hollywood都係咁
俾到位人地入 講埋啲無品嘢 就自然俾人炒啦
#canceled
完全明白你想講既野

香港呢個地方咁垃圾 , 唔係冇原因
各個方面 , 包括依家講緊既呢單野
搵d過少少位(都未必係)既話題 娛樂下,就比人屌到咁既樣

以後大家唔洗睇d咩娛樂性高既野,唔洗上網睇搞笑野算
返去睇四書五經 提高下自己道德水平咪算

屌你老母真係愈睇愈嬲
自己賣肉但唔俾人地講佢d肉
又要做雞又要拎貞節牌坊

細包被炒了 , fufu 打勝杖了, 睇下佢幾開心 !

屌你老母 女權又一勝杖
係 , 其實以後大家台都唔洗再開 , 反正講少少野都比人話無品,比人告
大家一齊係屋企自閉睇四書五經算
好撚簡單一樣野,首先唔好自欺欺人話自己賣果D係藝術相俾人欣賞先
賣果D J圖,都係想勾起男人既性慾,佢地拎黎J之餘你又可以賣錢
而家有人走出黎問果句野,換句話即係問緊邊個最能夠勾起到你既性慾
同佢地賣相既目的根本就係同一樣野
班女權就出黎屌鳩佢物化女性,唔尊重女性,即係你自己根本一開波就做緊果樣野
香港呢個地方真係戇撚鳩 , 以後比班女自己係現實/網上做皇帝算
不撚知所謂
這就是女人,嚴人寬己 ,
自己做既野就岩,人地第2個角度去做就係錯

最新消息係經理人已炒

老老實實
如果個TOPIC係想同三上悠雅定上原亞衣過夜
我諗無人會屌
咁又係唔係物化呢
BTW,我覺得呢單死因係無即時尻縮道歉
如果快手收左個尾,唔駛搞到工都無埋
咁講法
佢開得台講得呢個topic
就預左比人批鬥 有乜評論空間?
依家討論重點係佢有為呢個topic道歉,但都比人插到被炒
講緊既係果2條女既反應是否過火
我諗就算講AV女優, 都一樣會比班女話唔尊重女性

細包有道過歉,但fufu唔滿意,唔收貨 , 要搞到細包被人炒先安樂
開台:唔嬲唔嬲
然後怨婦式屌足兩日 人地工都無埋就話原諒人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞