PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
個case同你大學ocamp玩psychologist差唔多姐 知係玩又點會放上心

更加唔好講放係台灣實況界無一條女會care
秒撚左
人地拎佢同明日花比 靠港版明日花上位出名就ok無問題
同番d無乜名氣比唔到商業價值自己既人比就唔得物化我
我知bella係pdq ,
bella要計都可以同細包計 , 都可以嬲
但佢冇咁做
因為跟本覺得細包個live 有問題既 , 只係少部分女,並唔係全部
Misspun同email偷偷地都捐唔少

比人食埋人血饅頭 佢就去完旅行cosplay

呃完毒撚錢返黎做道德塔利班
台灣班女都玩到笑返班男實況主啦 大家互笑比歡樂觀眾又有人氣袋
臭雞fufu你弱智就算啦 搞到而家拖堆deer rose ma bella落水 佢地真係多得你唔少 一個累全家
台灣直播文化同香港比 , 香港真係變成一個笑話
公道講句又唔係fufu拖佢地落水

係佢兩條友自己沖出黎柒ja wo 自己係fb出哂post要聲討逼人炒話同pdq反臉 怪番fufu
下.. 咁邊關FUFU事..
一開始ROSE MA同DEER陳都即刻出晒聲啦..
快d backup la
他媽哥池
貼幾條文宣就黃
達哥比人狙擊左差唔多成年
唔計政治
依家條女狙擊到個男主角失業
就扮到想息事寧人想潛水
仲要屌番人logic 有問題
救撚命
不推文
話時話FUFU都有出現係台灣版
亦都好多有公司既男實況主玩
FUFU考唔考慮屌鳩埋佢地
定唔敢得罪人呀
咁多個入面做得最柒就係臭雞fufu

比人講幾句就開曬post屌鳩人 又十倍奉還又物化
達哥比人狙擊到台都唔敢再開
呢單野既主角細包都應該差唔多

同deer一齊去旅行條友
相反臭雞繼續開live 影意淫相同大家講性癖班死忠毒撚課金物化比佢買名牌

Deer 好好咩 皇天擊殺 人唔笑狗都吠
小建都算大台
FUFU夠唔夠膽屌鳩人呀 睇過
臭雞fufu到你屌鳩人令到人冇左份工既時候到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞