PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
玩到咁撚盡一句告一段落想完

有冇咁撚易啊fu臭雞

快D同你班契家佬扮可憐啦
Cap圖留證據啦

條臭雞自動轉移視線 扮無發生過

Sigma咁有腦既都被人公開批鬥啦

屌你老母咁撚臭格咪撚出黎做啦

我依家明屌你老母啊臭雞
又係呢啲扮討論但其實要人圍爐嘅post

樓主都知細包衰咗道歉咪收工囉,出便俾人圍入嚟扮理性討論但其實只係想拉隊咪仲核突

你係唔係細包本人呀
D牙陳同rose ma原本都無乜野

明買明賣佢地都心中有數啦 收入係點無人知咩

格硬比臭雞fu扯落水
其實幾好
冇佢呢種性格嘅人
只會令公開討論嘅空間都冇
佢keep住爆大家先有位繼續上
佢條水係台灣啊

係屌你班免費仔唔比錢就物化佢

隻雞想吊高黎賣咋
Pdq原本都係開下台收donate
點知完約之後仲肉酸
成班雞開始賣相

不過都係個句啦
毒撚唔生性
引曬班契家佬出黎

Btw有冇野爆
依家睇我一個對呢單野睇唔過眼 ?
你唔睇下呢個post其他巴打對呢件事既女主角有咩感想?
大家都對女主角不滿 ,
你就話人圍爐
咁連登大家都唔洗用啦以後
大家相同感受相同意見就話人圍爐
成班護主狗來WO
果班電子妓女無論內外都無
睇番上幾個留言條女連波都無學人著deep V
你唔怕醜我都尷尬
有兩個巴打追擊緊
好撚好笑 CLS
又係呢啲扮討論但其實要人圍爐嘅post

樓主都知細包衰咗道歉咪收工囉,出便俾人圍入嚟扮理性討論但其實只係想拉隊咪仲核突

你係唔係細包本人呀
依家得我一個對呢單野睇唔過眼 ?
你唔睇下呢個post其他巴打對呢件事既女主角有咩感想?
大家都對女主角不滿 ,
你就話人圍爐
咁連登大家都唔洗用啦以後
大家相同感受相同意見就話人圍爐
潛台詞

你班毒撚唔課金唔洗旨意睇我相同我傾計拎我黎做話題

課左金既就聽到我叫你darling 你班毒撚係我開live果陣淨係可以支持同讚我 我心入面知道冇左你地我冇錢買名牌著靚衫 我求其拎部相機就出到寫真放到相上patreon 月入幾皮

所以話課金物化我=尊重我=尊重女性
做咩用比家超 theory
最肉酸係新年生日就係story貼個payme barcode出黎 勁撚難睇
唔好借其他巴打過橋,件事誰對誰錯大家各自有把尺,好主觀。

但係你打住討論嘅旗號入嚟為咗拉隊表達你對班女嘅不滿唔係圍爐係咩?

討論=對件事討論
圍爐=公海圍插細包,你就入連登拉隊圍返班女

我都唔覺得你咁做有問題,我覺得核突啫
佢哋嘅賺錢行為只不過係搞到自己越嚟越cheap
咁撚似一黨專政ccp

Funazi
咁你可以理性討論下臭雞fufu邊到做得岩同錯?
想問下邊到對女性不滿 你班護主犬返去ig fb護主喇
你班毒撚仲核突呀
唔好講廢話啦 件事上升到物化女性已經有問題啦
如果佢真係憎人物化女性
點解唔去屌鳩埋有份玩既台狗? 個個版本仲要有FUFU係入面
睇人恰? 紅個D唔敢搞? 搞到無乜SAY既人呀?

你可以話人唔尊重你係錯
但你唔好打住物化女性既旗號 但自己又做D賤格野囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞