PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
細包衰在將呢樣野放上枱黎講
平時呢到射精呢個想奶邊個下面你估真人會唔會咁同人講
你最盡都係鬧個男既無品/借人知名度拎熱度/唔尊重女性

女個方面只可以講當一樣野牽扯到錢就好難唔令人聯想到去負面既野
feel到會俾人入黎瘋狂批鬥
對唔住咁多位fans
agree .. 就算唔買相 睇台都要道尼拾階 話哂都係女神
其實呢啲嘢自己私底吓同朋友自私傾咪算囉
邊個男人唔咸濕
但係公開講你又唔知人地接唔接受到
公眾人物講嘢前真係要諗清楚
又搞臭公司個名
又何必呢
因為件事搞大左先肯道歉嘛未道歉之前好似仲走去人地個台到笑鳩人添喎點解你會覺得就咁一句對唔住就可以令佢由串過馬撚變到受害人咁樣仲要都幾肯定下個道歉唔係真心。
啲女係咪受害人我唔知,但個細包就一定唔係同樣說法其實搞得呢啲公開投票都要遇左比人批鬥架啦,唔係你搞人得人搞你唔得呀
根本大家都係搵食,班女做雞又好影裸照又好,又搞唔到你但你自己個台廢要搵卓頭走去借人過橋。人地搵食就靠自己,你搵食就靠人地,咁唔笑你笑邊個姐

btw樓主唔洗擔心佢咁多啦,你唔係真係以為佢而家會心情低落摺埋自己係床咁傻呀佢一定覺都唔訓係屋企屌緊班女啦
呢啲野互惠互利啦
唔互屌就冇drama,冇drama就冇noise
相反你屌佢時佢屌你,有drama就有各自嘅white knights同simps護主甫頭捧場,多咗人支持,本身支持就更加支持,大家都有著數啦
屌唔應該做認真撚
我而家公開撐fufu同deer
遲下無J圖睇就叫細包出黎道歉
搞到班兄弟好緊火
都岩 我都唔講太多了
講真FUFU同DEER是但一個送1個月100美PLAN比我
我幫佢地日日狙擊條友又點話
個d都叫j圖?
agger
樓主係五毛pr公司三毛分化撚打手
推返行動post

G持fufu同deer告到細包甩褲
有道理
其實洗撚分對錯?
一係牙DEER同FUFU就搵到細包係深既證據 包個細包馬上收皮
一係細包就出黎講句光復香港 時代革命 大家即刻唔好分化 握個手就無問題啦
🙄🙄🙄
我覺得牙秋個patreon抵買D
起碼有對E CUP睇下
牙鹿同fufu兩個加埋都無咁牙秋一邊咁大
邊個黃D就撐邊個
邊個牙秋阿..LINK呢
睇下邊個條底褲夠黃
呢樣我都感覺係有d唔同 ..
結論: 樓主係細包
唔係囉好冇 純粹路人
認真 本來都覺得佢幾純

愈耐愈睇到佢真係自己主動物化自己先

實況成程賣波賣腳 又叫人買佢相

相又黑絲又博人屌引厹

你話似email果類真係有鋪引露體被人睇會滿足佢又唔係

露小小又覺得理所當然要每月大進貢 講真自己咩貨色先

有咩事就搵自己班毒撚圍爐繼續呃飯食

唔岩聽就叫自己班毒粉批鬥人

問心邊個物化自己先呢

同李政熙條仆街一樣 又要做雞食人血饅頭

又要拎貞節牌坊 咁有骨氣就唔洗賣相開台叫人捐呢

講幾多都無用 班毒L都會出黎護主爭住奶

講真 做男人做到咁真係好低賤 正正經經識番條女又好

去叫雞又好 好過每月供條萬人嘗既雞啦下話 你兵都不如啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞