PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
我無睇黃絲爭取爭乜 就算幫我爭取埋一份

佢搞到ccp就係死

依家比人拋落樓咪抵囉 教精佢地以後咪出黎

又印證班護主犬同藍屍黑狗一樣樣

叻唔切衝出黎柒 露撚曬餡

小心得罪fu臭雞啊

佢班狗無撚腦架
其實電莖圍內D人係咪唔妥細包
唔清楚 問題比較大就係rose同fufu 要搞死人先收貨
pdq48既女/其他女stream 都唔覺得細包個live 有咩大問題
食野先 繼續關注事件
呢個好似係VP經理人 另外一對女子隊
電莖不嬲都小圈子同mk架啦

多唔多仇家唔知 但同行如敵國
如果阿細包哥只係一個唔起眼既咸濕佬
而唔係pdq經理人呢個身分
你覺得有人會搞佢咩
pdq啲女就算覺得被侮辱都唔夠膽出聲啦
細包係抵死
英文又唔識多隻字
我係佢公司都炒佢啦!

怪就怪佢得罪全港最受歡迎果幾位女性
人地一call就有記者幫佢上報,
點撚鬥呀?
仲未計班兵數目

抵就抵佢唔係女人, 又唔明女人諗咩!
依家短期都冇公司請佢嫁啦....
一話PDQ前經理人, 係HR都屌啦
我返工夠有錢收, 物化左自己, 應該做義工算
你講經呀 女權當道
D女真係不滿發聲Pdq夠擔跪低咩
戇鳩得過隻閪邊都無得掂既護雞犬係到為左奶隻賤雞連ccp都正名化埋

講撚中就話人亂spin
自己物化自己屌人無比錢既臭雞spin評頭品足做強姦就當睇唔到

屌你老母重低賤過毅進狗 岩既 臭雞個閪有幾闊有濕得番有錢mk知 人人有份屌佢老母 係你條賤狗無囉

睇住你爭住黎含重好睇過隻臭雞被人圍屌

你女神就威啦出撚曬名 邊個唔知佢出黎做

又要賣又要拎貞節牌坊 個閪就流住無數mk既精液
好心細包 工都冇撚埋就玩盡佢啦
每日開台評女 保證紅
真心唔知細包有咩問題
又係喎
巴打小心臭雞班雞蟲打手啊

為左幫班女神R爛腳連ccp都可以吹捧架
話所有女人係雞緊係比人屌啦 我都屌啦
你話141同ptgf係雞咪大把人認同囉
fufu成日話自己唔係女權撚 但又成日po女權係點點點
比人屌兩句就話自己唔係話人 物化女性
但自己就係將自己嘅身體寫上價格
幾錢有得睇圖 你都係想人地意淫你姐
係咪冇比錢唔意淫得先
講到尾咪又係錢事
做雞唔中意比人話做雞
雙重標準到呢
你肯定係全港最受歡迎?

你係咪盲撚左
岩 可以爆大穫一定好多人撐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞