PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
唔係點得黃絲嘅心同食埋個黃色圈子條水
咪係囉,唔係黃唔黃既問題, 個經理人唔通黃過佢 係前線手足 就贏咁解咩
而家問題係哩D女係到搶道德高地只準自己賣淫相,唔比其他人拎佢身材樣貌黎講,仲要搞到人份工都冇,駛唔駛咁盡呀,個經理人係ON9玩哩D TOPIC但不至於工都冇埋咁慘
女權主義
你所講既 就係呢個post既重點
毒到出汁 好撚不堪入目

乜撚野叫在暗 一隻隻傻閪公開處刑

繼續盲撐啦賤狗
臭雞邏輯:自己狙擊人就係幫女性發聲
人地狙擊自己就係欺凌

真係你在明 龍門任佢搬
好撚柒啊救命女神快啲安慰佢,呢條撚樣一定課水
總之成班電競女 都係 個名電競 其實想出位 賺錢
賣意淫相就ok
你評佢就唔ok
仲要你道歉
道完歉唔得 要你無埋份工
真黃又好假黃又好
用黃呢樣野賺毒撚手足錢同關注呢樣野都無改變到
所以話佢係咪黃我唔想知
拎miss pun比 佢連 email misspun既十分一學歷同知識

都唔知有冇

以為成個世界老奉圍住自己轉

rose ma 呢條女又係有撚問題
問點解會有女仔對個2選1咁開心 ?

因為人地唔care囉 屌你老母
唔通好似你同fufu 咁 少少野就成個港女咁嘈到拆天咩
笑撚到
係她媽哥池

比錢課金就會知臭雞性癖 咁多位毒撚預備好物化呢隻雞未?
買ps4賴落光復香港啦 點夠佢玩

轉個頭話人地拉佢落黃藍啦

同佢賣淫相物化自己屌人物化佢一樣

支那雞邏輯

擺明全力狙擊你架啦,點啊 乳貼雞
亦都多得一班毒撚供養佢
養到佢以為自己真係女神
班雞既中文好有問題 好地地不能理解都可以錯
bella =/= rose ma, bella係PDQ其中一條女
哩個係ROSE MA STORY架, 佢FACEBOOK狙擊得好勁,逼公司炒人
肥馬收皮啦 人地拎佢同明日花比較就沾沾自喜
講到尾都係carry比較對象姐
Care
開live打機定sex chat?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞