PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
佢開台只係玩之前台灣果d 網紅2選1咋喎..... 犯左d咩大錯呢?
人地唔介意就冇問題, 如果人地介意, 咁咪唔得囉,
咁大個人, 做事都唔識諗清楚
認同賣得相就要有心理準備有人評頭品足,但都係果句,預左唔代表件事就岩。而當件事唔岩當事人又有意見的話,你可以做嘅就只係道歉,因為你本身個行為已經係錯,人地點樣玻璃心點樣拎貞節牌坊都合理化唔到你嘅行為就係咁簡單。反而當日佢第一時間道左歉的話,今日吹嘅風就會係班女唔好
賣得想就預咗俾人評頭品足同著裙就預咗俾人𥄫裙底有咩分別?
都有道理
感覺呢個話題要討論既話 , 討論到下年都未完...
都有道理
希望細包快d平復心情 重新出發
痴痴地, 班女先係受害者,
反而要細包平復心情
依家細包強姦左佢地 ? 受害者 ? 拎public ig既相黎2選1好撚大罪?
我唔係細包任何人 / fd , 只係覺得班女都唔係d咩受害者
唔好講到細包錯撚哂咁 , sorry
其實網絡世界最忌就係串柒柒嘅態度,就算件事你係岩/無錯都好,只要你串撚柒柒嘅已經有好多人想對付你好似之前比人報狗篤灰果個中學雞咁,嚴格上黎講件事佢係受害人,但因為串柒柒未比連登仔搞佢呢個都已經唔多抵可憐,因為無記錯好似有人好心提佢搵連仔del po都比佢串番。今次個乜包仲要自己理虧完又要串柒sorry真係唔覺佢有幾可憐
你講呢兩樣嘢有咩共通點
細包係咪串柒就唔清楚
但係佢都有道過歉
依家道完歉都比班女係IG屌到仆街 , 純粹登佢有d唔抵
正常啦 , 香港會有電競呢樣野存在咩
電競都係雞
不過條打靶仔又係衰咸濕
諗起之前森美個節目
正常都好容易諗起森美果個topic
btw 條打靶仔有道過歉
我唔覺得佢錯哂,亦唔覺班女呢件事岩哂
屌人物化佢

佢地就主動物化自己 賣肉呃毒撚

又要做雞又要拎貞節牌坊

打開個胸著黑絲同粉絲交流

點美化都呃唔到人啦下化
但係同一個道理開得餐廳就預咗會俾人話唔好食
deer陳同fufu深黃的.. 一定要撐
大家快d課金買相plx
所以我咪話
呢件事細包唔係錯哂,
班女自己都唔係岩哂
特別係fufu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞