PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
我正式宣佈第一届香港電子競妓總決賽現在開始!
唔係幫住佢,但佢有消失過?有冇明確少少嘅日期
之前仲係pdq嗰陣好似成日keep住有出現
巴打, 認真答你
fufu係外國讀書, 一年學費加生活費都40萬
係佢家人出, 本身就係富家女
佢唔會搵依啲普通垃圾hr工
另外, 佢賣相同直播都人工高過出面,
每月最少有人課金2-3萬俾佢, 未計其他收入,
佢到30歲都唔駛擔心嫁...

同埋佢長期係外國, 鬼佬根本唔會mind佢

至於馬馬, 佢背後有好多大集團支持,
間cafe日日勁好生意。間cafe有人打本開,
佢2個到30歲都搵錢多過依到大部分連登仔~

就算幾憎佢地都好, 依啲係事實!
deer搵一年錢已經夠買樓了!
普通話好差
有冇發現後期活動冇佢
http://vod.afreecatv.com/PLAYER/STATION/53787080
try this 可能要電腦睇
afreeca個網係kickkick地
睇到了 用緊電腦睇
連豬咁得意都比你整到咁嘔心
賣鮑買樓又有幾叻?
以我所記得,佢冇做隊長之後就淨係會出現係贊助商嘅event同拍廣告片,連比賽都唔打
然後佢係pdq啲廣告片同宣傳片到係長期黑口黑面仲畀人留言問咩事
等左好耐啦喂 摩牙
其實成功將自己物化 到極致都係一種才能黎
咁啲毒撚現實都係口窒窒
佢梗係要同佢地有共同語言先揾到錢
咁撚presentable 啲毒毒會自卑會劣
你知我知單眼佬都知

而家淆哂話人地道歉就得,之前就追到要炒人
大撚把香港大隻仔去中國做鴨比富婆包,好多都揸超跑買樓,係唔係好風光
我整係想個點樣個人咁漲 你唔講我都估到

想知咩人咁重口味
然而條女連啲毒撚名都唔知
炒左講咩都得啦 家下緊係做下好人
咁我就唔清楚,
只係想講,
佢地有排/長期
都唔會好似果位巴打講到咁慘~
仲有排風光

依啲係香港做靚女嘅好處!

反而細包我會笑佢同抵佢收皮lu
Rose ma咪又係靠賣波 係娛樂圈撈唔掂就靠周圍痴
又痴deer又開直播

咪以為自己真係好撚正啦 咁正既話就係娛圈生存到啦 27歲啦 仲扮女僕扮女神 收收皮先啦
有腦都唔會好似fu9咁死纏爛打,驚攞唔夠光環咁
佢個經理人話人經已炒咗,以後就唔會再回應,咁佢都係依照個經理人嘅指示而講嘢。但係都炒咗啦,仲響度扮乜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞