PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
其實佢地開台嗰陣做嘅行為動作,同賣啲性感pose嘅相,係咩心態佢地自己心照啦。
錢邊撚個會唔鍾意呀,誠哥咁撚有錢都繼續日日搵緊錢啦。
想用自己外表身材賺錢咪大方少少認咗佢,咪撚扮到自己清泉嚟開個patreon只係乜鬼為咗畀fans更加了解你。講完自己唔會打冷震?
做得半個公眾人物係預咗畀人批評嫁喇,當然你覺得唔服係可以反擊嘅,反正都係會製造更多花生畀大眾食,大家亦都會好樂意食
ok
點解一定要非黑即白

班女自己都賣相啦 憑咩話人討論你
唔知樓主係咪細包公司既人
但係樓主同個 望海似凱 唔係fd就係分身 睇d對話好撚好笑
你覺得係 , 咪係囉 你覺得我係李嘉誠都得嫁
請正面回答

有撚人笑你做雞咩
笑鳩你班傻閪又要做雞又要攞貞節牌坊呀
Mon post雞
點樣可以正面回答到 教下我
轉個分身答係
Totally agree
個新bella勁黑人憎,個樣又殘
佢唔化妝 真係似男人 又爛口
大家真係唔好課金俾女台主,會物化女台主
佢地已經遲啦,中大email賣咗3年啦
但人地email,或者有啲大波cosplayer,大大方方直認我係物化自己,賣肉賣相賺錢嫁喇,咁又點,我有人幫襯,我自豪
個分別咪係到
再講人地尺度同價錢都算成正比(淨係用返香港班女嚟計),又多plan
依家新嗰,堆夾條線仔出嚟就收到貴一貴之餘,仲覺得自己身嬌肉貴
我只係賣藝術!想哄fans開心!我冇物化自己!係你地心邪物化我!
肉酸到 吃相難看
睇落似係 其他hea尻你就算
閣下係咪細包朋友?
禍從口出咁簡單都唔明 咁邊個幫到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞