PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
D牙係臭g之最
佢地幾隻g入面最先物化自己同食得最飽
繼續開台評女 都比人炒左驚閪咩 個圈子咁撚多狗公R女神閪邊點會再請你
皇天擊殺!!!!
物化架妹
Deer 唔係pdq捧佢出黎既咩
Btw fufu係咪pdq啲人黎
即係籠女雞作反
Deer 以前pdq 隊長來
Fufu唔關pdq事
一睇就知deer同條友有牙齒印啦
根據fu9定律 enako可以公開指責d牙物化女性
建議開live爆料
又要做雞又要攞貞節牌坊,點呀你班臭雞?
你估你電莖好勁呀?即係同空姐一樣,有個特別嘅職業攞出黎叫高啲價咋。
廿到中都覺得做乜事都唔洗後果

奶獲勁既都有雞蟲同老豆老母護航

佢老豆老母又真係幾慘 生件咁既癲雞出黎
Deer 係pda冇尊重過任何一個人 完
More detail plz
Deer陳就醒啦 當初嘈到最大聲rose ma , deer陳 , fufu
前兩個就醒啦 收晒口
Deer 唔係pdq捧佢出黎既咩
Btw fufu係咪pdq啲人黎
即係籠女雞作反
Deer 以前pdq 隊長來
Fufu唔關pdq事
一睇就知deer同條友有牙齒印啦
建議開live爆料
Deer 係pdq冇尊重過任何一個人 完
隔離街開戰佢可以打完卡返去打邊爐
推到比其他女識你條臭雞fufuying評下理係咪幫女性發聲好冇

黎黎去去都係得你班死忠毒撚fans同幾隻電競雞幫你 原來幫女性發聲係得五隻手指數得曬既女性認同

如果普遍香港女性知道你賣意淫相+開live叫人課金唔知會唔會撐你呢
爆料啦細包
我唔係細包 我只不過比平常人知多少少
公價幾多
摩牙
免費都唔屌
Deer係識做人既

淫雞Fufu就低賤引戰雙重標準 以為自己好撚高地位 完全忘記左自己咩料

條廢物除左識開live喊同叫人課金仲識做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞