PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
學下email話身體自主咪算囉
又要拎貞節牌坊
我堅想同佢講 你無做錯到錯的是世界
GCHI FUFU同DEER學EMAIL咁露多D 派多D J圖啦..
EMAIL大方到比埋藍絲黑警J
巴打你講野好true好正 我鐘意
其實台灣大把露得仲多既女都未出聲
好似雞扒妹咁做得幾大方
香港就有email同miss pun仲大尺度都無人會話佢地
反而呢兩個露個條la仔就發哂癲咁
層主細包 咁能搶口
呢個正
真 明明早幾星期Twitch啲直播主玩二選一
然後有條仔普遍都無俾人揀 佢都剪哂啲女嘅短評意見做精華 放YouTube做賣點

真大方定扮我唔知 但佢兩個起哂鋼咁真係得啖笑

想推俾佢兩個睇 唔好活在象牙塔喂威喂刷鞋小圈子入面
大把毒撚dm 安慰女神
其實笑人做雞係犯法唔係雞又比你拎出黎笑係可以告誹謗,
我覺得細包的確有唔岩
始於唔係個個女仔都接受到想同佢過一晚之類(利申冇睇開實況,唔清楚佢討論既女仔係咪個個都露胸露腿做賣點)
佢改一改用字應該會比較好

問題係deer同fufu有冇資格話人物化女性
依家佢地直頭要間公司炒人先肯收手
又好似過左火位
that's what i say
依家問題就係細包被過份責備
其實兩邊都有錯
真 , 特別係deer
佢 d fans 好似以前d太監咁
淨係識係主人旁邊講岩聽既說話 , 去附和主人
搞到主人都蒙蔽左眼睛 睇唔到現實情況
最理性留言 so far

依架D妝厚到子彈都射唔穿
冒著窒息風險谷條線出黎
只想討論件事既對錯 , 唔想人生攻擊
真 明明早幾星期Twitch啲直播主玩二選一
然後有條仔普遍都無俾人揀 佢都剪哂啲女嘅短評意見做精華 放YouTube做賣點

真大方定扮我唔知 但佢兩個起哂鋼咁真係得啖笑

想推俾佢兩個睇 唔好活在象牙塔喂威喂刷鞋小圈子入面
真 , 特別係deer
佢 d fans 好似以前d太監咁
淨係識係主人旁邊講岩聽既說話 , 去附和主人
搞到主人都蒙蔽左眼睛 睇唔到現實情況

依架D妝厚到子彈都射唔穿
冒著窒息風險谷條線出黎
只想討論件事既對錯 , 唔想人身攻擊
呢啲post例牌變返男女互屌post
屌下啲女人咁cheap去做雞
又屌下男人咁廢媾唔到女要叫大陸雞/貨金買相
講咁多年都無結果架啦

btw 搞清楚「評頭品足」同「誹謗」既分別
你評頭品足人地外貌唔等於你要屈人係雞
佢收錢影相俾你地j 最多叫model(?)俾完錢有得屌先叫雞

根本成件事就係錯在講出口
平時私底下同啲fd講嚟笑下 最多叫mean 笑完就算 因為你知道講嘢咁難聽咁無品係唔啱 所以咪係背後講
但係人地面前講 公開係stream到講 咪侮辱囉誹謗囉老屈囉
台灣實況主 2選1
男揀女 女揀返男
大家去對方直播互笑
人地台灣可以玩到咁
香港玩下就=物化女性唔尊重
屌你老母真係..
咁都皇天擊殺 呢個世界仲唔得返你地幾個女仔仲生存到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞