PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
跟本呢件事上 fufu就係一個笑話
真係覺得細包好慘 , 背負不必要既責罵 , 仲比人搞到冇得撈
D牙陳同FU9都有啦
不過都係唔好拉到去佢咩顏色住
集中番物化呢單
佢地唔講我都唔知有依件咁既人

係咪集體做SHOW
唔識唔出奇 , 我都係岩岩先識細包呢個人 留意開電競圈都未必識,因為佢好少開台 , 點知一開台就瀨屎上身
隻臭雞又想出黎咬人

講乜都想spin去犯法野啦 同林鄭一樣柒左就扣人帽子

臭雞好心你就咪咁撚核突啦

轉埋狙擊sigma

話左班護主犬同藍屍一樣

人地有曬證據屌柒你物化自己就隻字不提

評頭品足就比佢一萬次spin落強姦

咁講法我講黑警死全家都犯法啦

臭雞幾次拋埋我落樓
Fufu係深黃
話佢係雞嘅話其實你同藍絲話手足係天使無分別
邊撚度黃 ? 條底褲夠黃 ?
who?
日日share文宣都唔黃?

咁又唔叫黃?

咁又點 , share完又點 , 黃又點 ?
黃就可以發爛渣瘋狂攻擊人 , 搞到人地冇埋份工 ?
同埋post下IG story 拎下光環邊個唔識 ? 你同我身邊都大撚把
唔好拎黃黎做免死金牌 ok?
著得性感少少就話人妓女 好心你啲死毒撚啦
講到佢無啦啦屌鳩人咁 條友公開講呢啲野係抵撚死
笑撚死 繼續欺騙自己啦柒頭po咁撚多意淫野出黎一睇就知唔係正常女仔啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞