PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
巴打最後個2點好中
我一路都質疑佢係真黃定係純粹攞光環賺毒撚錢
呢個Terence Nam係FUFU經理人
亦係之前燒口罩果單野入面俾人屌炒罩狗果個人

老老實實
其實上次我都覺得佢俾人鬧炒罩狗係唔公道
因為係供求關係,佢定價都唔係好過分

但今次呢單,佢係明顯專登咬死Henry唔放
我覺得Henry係衰左架啦
但係要咬到死都唔放,真係完全小題大做
個個淨係想乜都唔做有被動收入
賺快錢

賣樣 比人評頭品足都好正常, 好多明星都係咁
做得呢行都叫半個公眾人物 食得咸魚抵得渴, 唔好受害者上身

而家我淨係見到班女受害者上身 刷存在感
搞場大龍鳳出黎
只係為之後更多毒撚同情課金俾佢地
Fufu呢條臭雞仲要係ig話班人想睇免費相

你咁憎班毒撚唔比錢咪刪撚左個ig囉 之前唔係話戒唔上social media咩?

定拎曬老豆老母錢買LV搞到冇錢開飯要post返意淫相呀?

你咁撚清高咪唔好post 露gap露腿相囉

直播又露ig petreon又露 根本你就將自己價值建立係呢d意淫相 潛意識又唔肯承認 因爲連自己都知唔post呢類相冇人會課金 但而家就要扮清高玉女屌鳩人 仲要搞到人冇左份工

好心你醒少少啦 你真係做得好肉酸呀
佢地成人講「著得性感就要俾你非禮」
其實要非禮你
你著成點都非禮
因為佢本身就係想咁做
我見到你著得少布唔會突然想非禮你㗎嘛
佢地成講「著得性感就要俾你非禮」
其實要非禮你
你著成點都非禮
因為佢本身就係想咁做
我見到你著得少布唔會突然想非禮你㗎嘛

唔知Alex 哥點睇呢件事呢
學樓上巴打講
依加個情況就係「著得性感人地望你」
然後班女就好撚鐘意講成要比人非禮
如果係經理人 咁就明點解佢要繼續狙擊
同行如敵國 少個對手咪搵多啲
咩死咬唔放 傻閪毒撚圍爐打飛機姐 用撚埋d例子唔撚柒經大腦咁以為自己好撚幽默

字都打錯 源呀

扮完黃未?每日係ig post圖就黃? 上年打緊仗你唔係去左泰國咩?
自己嬲撚到ig限時話要人十倍還 又上fb開post叫人去睇佢ig搵番咩事

之後同人講我冇唔開心到

精神分裂?
有知情人士了
笑撚死我

做到咁盡搞到人冇左份工 自己就繼續賣露波露腳相賺被動收入
死火 以後望多幾眼靚女都會比人話物防女生 好驚驚
佢去秦國全世界都知
冇留意電子妓女唔係呢件事都唔知呢個人
真心做得好撚噁心
仲以為自己站係道德高地
完全唔覺得自己做緊既野有咩問題
呢單野個嚴重點
就係 隨時搞到好似網絡23條咁
男性係網上講野都要嚴格自我審查
少少野都唔講得 唔做得
如果唔係就搞到好似呢單野既細包咁
毒撚課金文化真係要停止, 不過應該好難
第一次發現原來有野係比課手機game更加on9

佢係咪真黃唔想理住 但係虛偽一定係
物防女生 online game咩
係物化女性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞