PDQ經理人"細包"被公開批鬥 , 大家點睇?

1001 回覆
16 Like 161 Dislike
deer開左個頭之後 依家連大J都玩埋一份
其他女更加唔洗講
唔識
毒撚比錢買相以為人地會記得你
當你提款機咋香港做雞肉體都唔洗出賣
仲可以企係道德高地
立場上當然支持細b,同路人黎
呢個問題已經唔止一次受討論,可惜嘅係連登太多
我認同佢地都係自己賣緊性感。但自己自主去做係一回事,人地拎黎消費係另一回事。
唔諗住同連登仔理性解釋兩者分別了,明就明唔明就算啦
其他睇法就係,其實本身件事可以好少事,個乜鳩細包嘅行為根本網上就好多人,甚至我都可能私底下做緊但咁唔代表係岩無問題。根本佢一開始道個歉就可以解決件事,係自己又要死頂串撚柒柒咁唔肯認錯,咁就唔抵可憐了
係細包 , 唔係細b
頂係咁講賣相 我以為講緊菜色😂
女子電競真係打機咩
賣下相同幫老細打飛機姐
who cars
咪又係電莖撚
好老實自己物化自己同人地物化自己真係兩回事
10/10 👌😂 🤣
Rose Ma都搞手足仲唔做野
我明你講既野..我都只係想開post表達下自己感想
可能今次細包真係衰左
但佢第2次直播已經為佢第1次直播呢個話題 道左歉
佢第2次只係純粹開台玩下2選1

依家都比班女鬧到仆街 , 登佢有d唔抵
sad but true ..
自己露波露腿賣相賺錢=自願=身體自主其他人無權過問
人地對自己身體評頭論足=物化女性,父權,唔尊重女性身體自主

一有呢種事發生就將自己放係受害者位置拎左道德高地先
然後夾埋一堆所謂受害者(當然全部都係女)去聲討人
要圍爐叫人支持自己證明賣相=/=做雞=無出賣自己身體

但賣得相就預左有人會對自己身體由頭到腳評頭論足
堆相=product=你自己個body變做相賣俾人睇
唔通日本班水著會話自己本寫真賣美感賣拍攝手法?
好似做CC/ptgf咁轉左platform就唔係個回事?

ps.兩邊都要食得咸魚抵得渴,留名等睇打手進場
而家電競分埋藍黃叫佢小心仆街
講中左咪嬲囉
有冇link
我好認同你既comment
特別係fufu , 今次真係佢嘈得最大聲
明明只係少事 , 又話自己唔介意
轉過頭就又開台喊 , 又ig post 哂story咁

感覺fufu呢d真係典型被逼害妄想症患者 ,
覺得人地錯撚哂 , 自己受好大傷害咁
本來一開始道個歉冇事, 但細包個臭串態度, 睇見就乞人憎

佢要拎班女做宣傳, 都要班女同意, 而家班女唔同意, 佢仲憑咩咁多野講,
仲要扮受害者想搏人可憐, 好難睇

就算你地擺上黎公審班女, 係要鬧班女係雞黎醜化佢地,
細包係電競界個名都已經臭哂,

仲係執迷不悟想繼續衰落去, 會越黎越肉酸
認真架😂
唔keep住睇多幾樓真係R曬頭
cry is free🤣
有冇link
https://www.instagram.com/fu.nga.ying/?hl=zh-
https://www.instagram.com/deerchann/?hl=zh-hk

睇2個人既IG story

細包直播就冇留底 , 所以冇得重溫返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞