有冇人有睇13 reasons why?

654 回覆
77 Like 6 Dislike
好似話本來Hannah 係Selena Gomez 做
但delay 太耐
Selena 老唔啱做

咩啊唔係因為selena想俾機會新演員咩 我覺得呢個hannah做得好好
但delay 太耐
Selena 老唔啱做

咩啊唔係因為selena想俾機會新演員咩 我覺得呢個hannah做得好好

我覺得佢眼神好好,做到個種絕望出嚟
睇完第5集
tony真.守護天使
第5集話2個月lost2個學生
2個
第5集話2個月lost2個學生
2個

Hannah 同 Jeff
睇緊第6集
好想佢兩個係埋一齊
可惜毒撚clay太細膽
岩岩睇完第二集 好緊張
呢套野寫得好在每件事其實都唔係啲咩好大件事(tape 12除外),但當things on top with others,嗰種傷害係幾何級數咁升,而唔係單純一加一咁
最後alex嗰度真係一直都無諗到,佢執房嗰陣仲喺度諗做咩講佢執房,係咪想講佢屋企幾嚴之類

其實Alex 自殺有好多hints
-quits band / picks suicidal song
-saying suicide is an option
-if I die you die too? 同Justin 講
-doesn't care about being beaten

好多人都無諗過Alex 會自殺,就好似無人留意到Hannah一樣

我都有留意到啲hints不過冇你咁多
淨係睇得出picks suicidal song, suicide is an option 同if I die you die too?個度 佢都叫做由始至終都想自首/覺得所有人都有份害死hannah 甚至佢覺得要出證係件好事,好似係時候要面對做過既野咁,但點解仲要
睇完13 reasons why 個心直頭係難過
好似感受到身邊有個人慢慢步向死亡 自己咩都做唔到 救唔到佢果種痛苦內疚
有冇人覺得Tyler比Clay影左相果到好心涼

我睇到果到覺得clay好蠢 做乜用真名
但delay 太耐
Selena 老唔啱做

好事黎

Gomez 做就真slut feel

Selena做成個feel無哂

劇佢都有份做監製
但佢淨係ig up下相,唱左兩首soundtrack,premiere就出黎搶晒風頭

啲記者訪問班演員嗰陣淨係識問佢地覺得同selena合作點
對班演員公平咩

你又知佢無做到監製要做嘅嘢?
唔係鍾意佢 但pr嘅嘢 點都係有個出名嘅人會吸引到人留意
呢套野寫得好在每件事其實都唔係啲咩好大件事(tape 12除外),但當things on top with others,嗰種傷害係幾何級數咁升,而唔係單純一加一咁
最後alex嗰度真係一直都無諗到,佢執房嗰陣仲喺度諗做咩講佢執房,係咪想講佢屋企幾嚴之類

其實Alex 自殺有好多hints
-quits band / picks suicidal song
-saying suicide is an option
-if I die you die too? 同Justin 講
-doesn't care about being beaten

好多人都無諗過Alex 會自殺,就好似無人留意到Hannah一樣

我都有留意到啲hints不過冇你咁多
淨係睇得出picks suicidal song, suicide is an option 同if I die you die too?個度 佢都叫做由始至終都想自首/覺得所有人都有份害死hannah 甚至佢覺得要出證係件好事,好似係時候要面對做過既野咁,但點解仲要

就係太內疚先會咁
同Hannah覺得佢要對Jessica同Jeff負責有啲似
全劇唯二好人=tony+jeff
其他都係打靶仔來
唔明就係女主角咁信得過tony
點解佢唔開心果陣唔搵tony幫手
其他都係打靶仔來

因為佢同Tony都唔係好熟
佢之所以交低啲Tapes比Tony係因為Tony係成件事入面唯一一個唔關事既人,冇取笑或者傷害過Hannah

利申 我覺得
其他都係打靶仔來

因為佢同Tony都唔係好熟
佢之所以交低啲Tapes比Tony係因為Tony係成件事入面唯一一個唔關事既人,冇取笑或者傷害過Hannah

利申 我覺得

女主根本自己性格都有問題
對女仔果幾個當佢係唔好彩,但佢對仔根本就港女格。個個都想試想溝,明知男主中意佢又收佢做兵
啱啱睇晒13集
最後hannah自殺果幕真係睇到痛埋一份
睇完勁心up 好似真係有個fd死左咁
啱啱睇晒13集

反而我冇乜感覺 開頭都覺得佢好慘
睇睇下覺得人地話佢drama queen其實冇錯
睇緊E09
以為一直hana真係有講大話咁毒 原來無
但delay 太耐
Selena 老唔啱做

好事黎

劇佢都有份做監製
但佢淨係ig up下相,唱左兩首soundtrack,premiere就出黎搶晒風頭

對班演員公平咩

班演員次次俾人問親同佢有關既問題都話佢好忙要world tour,同佢冇乜交流
唔係話佢冇做過野,但吹到成套野靠佢先彈起就過份左囉
至少我留意到呢套野唔係因為佢,係之後先知佢有份
啱啱睇晒13集

佢有時係有d扭擰既,港女格
但好多野都係佢控制唔到
俾人偷影,老強呢d
啱啱睇晒13集

佢有時係有d扭擰既,港女格
但好多野都係佢控制唔到
俾人偷影,老強呢d

青春期啲女仔係咁上下性格啦

笑左出黎

笑左出黎

睇晒啦 心情好沉重
但delay 太耐
Selena 老唔啱做

好事黎

劇佢都有份做監製

對班演員公平咩

班演員次次俾人問親同佢有關既問題都話佢好忙要world tour,同佢冇乜交流
唔係話佢冇做過野,但吹到成套野靠佢先彈起就過份左囉
至少我留意到呢套野唔係因為佢,係之後先知佢有份

最初佢睇完本書想搵人幫手整套戲先嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞