有冇人有睇13 reasons why?

654 回覆
77 Like 6 Dislike
一日睇左十集
好撚沉重啊媽啊
Btw,zach同jeff好撚正
但其實zach係真好人定假好人?

Zach Netflix另一套 riverdale都有佢 又係呢啲角色

Yes yes follow左佢ig
遲啲要睇埋riverdale

Riverdale佢勁少戲份
Teen Wolf好似都有佢?

個演員asian樣又唔似有mix到
但係名叫Ross Butler

可能係藝名,或者老豆個輩已經係咁

19Potter: You can't love someone back to life.
Claybb: You can try.

睇哂s1啦
自殺果到 由痛苦變為平靜
呢套野真係拍得唔錯 好多鏡頭都捕捉得好好
好想知最後tyler係做乜9
Hannah 第12集個到根本就係on9
仲有hannah死左之後佢老母個樣殘到

Jessica個樣都係

呢個妝化得夠真

咁你要睇埋beyond reasons
睇左幾集 覺得劇情推得好慢
可能睇唔慣美劇

有時好多野都冇得解釋嘅
我諗佢都冇諗到嗰件事會發生
啱啱終於睇完 用三日睇晒13集
喊到隻眼腫晒
完全代入左Hannah
我以前都試過俾人言語上bully
可能你覺得起下花名啊笑下人哋唔算係咩
或者根本冇人會take it seriously
但其實小小嘅一句話都可以變成陰影
會成日覺得嗰啲笑聲係跟住你
個人成日都好驚好panic
冇人幫你 嗰種感覺真係好恐怖
應該都唔會再敢睇多一次套劇
同埋睇到好炆clay 佢哋明明係perfect match
唔知season 2仲有無hannah呢

想睇clay同hannah再續前緣
竟然咁快有s2

呢個妝化得夠真

我都覺 個眼袋

呢個妝化得夠真

可能無化。。。。。。

呢個妝化得夠真

可能無化。。。。。。

我覺得係佢本身素顏個樣
因為化咗妝都唔係好精神
睇Hannah𠝹手 d血噴出黎個下
好震撼 可以話係嚇親
見到佢既眼神 完完全全係生無可戀
只有死先可以令自己解脫
到佢呀媽發現佢個下 d眼淚已經不停咁流出黎

雖然節奏係慢d 但真係好好睇

希望仲有
好想繼續睇Hannah 同 Clay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞