有冇人有睇13 reasons why?

654 回覆
77 Like 6 Dislike
有冇人覺得clay個演員同percy jackson好似樣

一樣樣

佢自己都知,仲攞黎講笑

睇到最尾果集 想講條marcus真係好撚樣衰

夠courtney樣衰
明明係豬西,d人仲要讚佢靚
仲有得錫hannah

係外國人眼中, 係咪依類濛豬眼亞洲人就叫靚

書courtney係咪冇話係亞洲人?
可能又係政治正確,特登cast個亞洲人,又唔理佢靚唔靚

Jeasica個個都話佢靚
唔係覺得佢樣衰但真係稱唔上靚

夠courtney樣衰
仲有得錫hannah

Jess個樣好攰

夠courtney樣衰
仲有得錫hannah

Jess個樣好攰

好似跑完幾十k咁
I had all and then most of you, some and now none of you
Take me back to the night we met
I don't know what I'm supposed to do, haunted by the ghost of you
Oh take me back to the night we met
啱啱睇完,感覺好沉重
I had all and then most of you, some and now none of you
Take me back to the night we met
I don't know what I'm supposed to do, haunted by the ghost of you
Oh take me back to the night we met

呢首完全match哂佢兩個
loop左好多次,d歌詞好sad
啱啱睇完,感覺好沉重

記住睇埋beyond the reasons
skins好睇啲
宜家係咁聽soundtrack 睇完套劇聽好有feel
hannah好慘
唔知有無old news到
岩岩睇左篇文話套野有彩蛋
留意下最後zach 俾人問話錄影個到
左下角個日期時間係17年11月
所以大家仲有機會幫到Hannah

姐係點
Me

姐係點

啫係套野無想像中咁沉重
現實中可能有好似hannah一樣經歷既人
就黎崩潰 俾緊自己/其他人最後一次機會

http://elitedai.ly/2pezwNc
其實Clay係咪有妄想症?
courtney 真係好賤
自己都係女人...臨尾佢哋傾夾口供個啲嘢咁都講得出
痴線

姐係點

即係照真實timeline既話
而家我地17年4月可能仲喺頭幾集
hannah係around 10月先自殺

因為佢成日幻覺見到hannah?
courtney 真係好賤
自己都係女人...臨尾佢哋傾夾口供個啲嘢咁都講得出
痴線

豬西
為左自保,將自己責任推得一乾二淨
佢同bryce最仆街
啱啱睇完 去到最尾兩集要周不時暫停再睇因爲個心頂住頂住

佢呀媽頭幾集好似有話佢成日panic

因為佢成日幻覺見到hannah?

同埋自言自語
同埋Clay 太衝動,咩都要理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞