有冇人有睇13 reasons why?

654 回覆
77 Like 6 Dislike
第10定唔知11集
拍埋個平行時空
Clay無走到
同hannah講i love u
Hammah話點解係佢生前唔講果度
喊到仆街
有d應該講既說話無講出口
錯過左個機會就無得返轉頭

Btw 真心覺得jessica唔靚
明明女主角最靚
全劇d男人都對佢咁差

clay唔走嘅話hannah就唔會自殺
第10定唔知11集
拍埋個平行時空
Clay無走到
喊到仆街

明明女主角最靚
全劇d男人都對佢咁差

第10定唔知11集
拍埋個平行時空
Clay無走到
喊到仆街

明明女主角最靚
全劇d男人都對佢咁差

Clay係懸崖喊果度真係好撚sad
佢真係全劇最善良既男仔
比hannah拒絕之後都係問hannah " r u ok?"
唔係發脾氣

好遺憾佢兩個無一齊到

好少比戲同劇touch到
但Hannah同clay真係
第10定唔知11集
拍埋個平行時空
Clay無走到
喊到仆街

明明女主角最靚
全劇d男人都對佢咁差

Clay係懸崖喊果度真係好撚sad
佢真係全劇最善良既男仔
比hannah拒絕之後都係問hannah " r u ok?"
唔係發脾氣

好遺憾佢兩個無一齊到

好少比戲同劇touch到
但Hannah同clay真係

same
其實有無人覺得好多時hannah係自己攞黎賤?
同埋佢處事既方法好有問題
仲有果個19 Mr Potter
淨係識講move on /carry on

佢簡直係弱鳩智喇
邊有可能同個強姦受害人講「你唔報警,我咩都做唔到」
痴撚線 點都要帶佢去見醫生
身體/心理都應該全面檢查
同埋Hannah 又未夠十八歲
一定同佢父母講喇
就算個女仔會憎自己
但最起碼佢未必會死
呢條撚樣真係罪大惡極 仲要係counselor
其實有無人覺得好多時hannah係自己攞黎賤?
同埋佢處事既方法好有問題

唔明點解明知bryce強姦過人仲要去人屋企
著到咁sexy

唔好好保護自己

我果下以為係hannah岩岩整唔見屋企一舊錢
會唔會係潛意識咁想去搵有錢仔bryce幫手

唔撚係掛

只可以話個演員留鬚好睇啲

Chris Pratt 正好多

唔似
個肥仔有奸仔樣feel

邪氣

Chris Pratt一睇就知大JerJer
Bryce 不了

個亞洲人,主角,仲有黑妹條仔都好正 快點強姦我

Justin

主角就不了 亞洲人係咪Bryce好高個個frd?係咪叫Zach 都唔差不過Justin正啲

主角個feel好pure好青頭 有種想guide住佢做愛既感覺

唔撚係掛

唔似
個肥仔有奸仔樣feel

邪氣

Bryce 不了

Justin

主角就不了 亞洲人係咪Bryce好高個個frd?係咪叫Zach 都唔差不過Justin正啲

主角個feel好pure好青頭 有種想guide住佢做愛既感覺

識揀一定揀Tony

唔撚係掛

唔似
個肥仔有奸仔樣feel

邪氣

Bryce 不了

Justin

識揀一定揀Tony

why not all

唔撚係掛

唔似
個肥仔有奸仔樣feel

邪氣

Bryce 不了

Justin

識揀一定揀Tony

why not all

Sandwitch

唔撚係掛

唔似
個肥仔有奸仔樣feel

邪氣

Bryce 不了

Justin

識揀一定揀Tony

why not all

Sandwitch

仲有回憶入面死撚左果個又係好撚正

唔撚係掛

唔似
個肥仔有奸仔樣feel

邪氣

Bryce 不了

Justin

識揀一定揀Tony

why not all

Sandwitch

Jeff
點解主角識咁多靚仔對佢好

唔撚係掛

唔似
個肥仔有奸仔樣feel

邪氣

Bryce 不了

Justin

識揀一定揀Tony

why not all

Sandwitch

Jeff
點解主角識咁多靚仔對佢好

主角零仔氣場 一個tony一個jeff 仲有個justin打對台

佢簡直係弱鳩智喇
一定同佢父母講喇
就算個女仔會憎自己
但最起碼佢未必會死

好撚同意
條友做咩都係例行公事咁
根本無關心過個學生

社工不了

佢簡直係弱鳩智喇
一定同佢父母講喇
就算個女仔會憎自己
但最起碼佢未必會死

好撚同意
條友做咩都係例行公事咁
根本無關心過個學生

社工不了

條黑鬼counselor 好撚黑人憎
完全唔關心學生
發生咩事都係blame the victim 先
問人得罪邊個先而唔係安慰人

佢簡直係弱鳩智喇
一定同佢父母講喇
就算個女仔會憎自己
但最起碼佢未必會死

好撚同意
條友做咩都係例行公事咁
根本無關心過個學生

社工不了

條黑鬼counselor 好撚黑人憎
完全唔關心學生
發生咩事都係blame the victim 先
問人得罪邊個先而唔係安慰人

完全係打份工心態
出咗事又想臭屎密冚

Hea左小小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞