有冇人有睇13 reasons why?

654 回覆
77 Like 6 Dislike
是咪到Alex錄音

Hey, it's Alex. Alex Standall. Welcome to your tape.
是咪到Alex錄音

Hey, it's Alex. Alex Standall. Welcome to your tape.

Alex Standall is a slut. Ops
續第二季
學日劇咁出個SP會唔會好d
有無人覺得Tony男朋友好靚仔
係成套劇最靚仔個個
係成套劇最靚仔個個

Justin jeff
係成套劇最靚仔個個

中意tony
係成套劇最靚仔個個

Justin jeff

Justin只喺美少男
Jeff喺型又靚仔又高大
不過如果東方人樣來說 我覺得Zack 已經算型
係成套劇最靚仔個個

Justin jeff

Justin只喺美少男

我都覺得zack好正 雖然個角色都係仆街 但齋計外型係班鬼仔裡面都唔輸蝕
係成套劇最靚仔個個

Justin jeff

Justin只喺美少男

我都覺得zack好正 雖然個角色都係仆街 但齋計外型係班鬼仔裡面都唔輸蝕

我覺得alex好正wor
佢之前有份拍nerve

之後就Zack
係成套劇最靚仔個個

Justin jeff

Justin只喺美少男

佢之前有份拍nerve

之後就Zack

唔知點解alex有英倫風嘅感覺

但其實我第一眼覺得佢好樣衰
係成套劇最靚仔個個

Justin jeff

Justin只喺美少男

佢之前有份拍nerve

之後就Zack

我都覺 佢講野啲口音都唔似其他人 仲要金毛仔
係成套劇最靚仔個個

Justin jeff

Justin只喺美少男

佢之前有份拍nerve

之後就Zack

原來佢有拍之前同Emma Robert嗰套戲 唔記得咩名
其實有無人覺得好多時hannah係自己攞黎賤?
同埋佢處事既方法好有問題

唔明點解明知bryce強姦過人仲要去人屋企
著到咁sexy

唔好好保護自己

我果下以為係hannah岩岩整唔見屋企一舊錢
會唔會係潛意識咁想去搵有錢仔bryce幫手

原來唔係得我以為Hannah唔抵幫
一開頭中左Justin伏就算啦
仲痴埋去佢班fd到
咩Marcus, Zach都Justin d fd
咁覺得佢easy 會玩鳩佢 好出奇咩
根本就自己質素低要求高
(我就覺得佢靚既 係套劇係咁講佢唔靚)
對愛情有太多幻想
十足十果d咩仆街磁石
明明大大個Clay同佢岩傾 又大家都有意思
自己又唔主動d players過黎又受溝
party果陣仲ff 剪完個頭人地會受佢
人地根本當佢傻閪
完全自己攞黎
除左玻璃心之外
又唔識同人相處
同Sheri炒車後 正常人都走佬先架啦
如果唔係咁岩Jeff死左
就會因為佢on9性格無左Sheri呢個fd
又玻璃心 Sheri都唔care
唔知佢做乜鳩

著到咁sexy

唔好好保護自己

仲痴埋去佢班fd到
根本就自己質素低要求高
對愛情有太多幻想
十足十果d咩仆街磁石
人地根本當佢傻閪
完全自己攞黎
除左玻璃心之外
又唔識同人相處
唔知佢做乜鳩

佢個fd 一早話佢啲taste 好差
利申 啱啱睇哂 好無奈 睇完成個人無哂力
Clay
第二季
唔睇好

著到咁sexy

唔好好保護自己

仲痴埋去佢班fd到
根本就自己質素低要求高
對愛情有太多幻想
十足十果d咩仆街磁石
人地根本當佢傻閪
完全自己攞黎
除左玻璃心之外
又唔識同人相處
唔知佢做乜鳩

完全同感,我都係聽人講話好睇就睇,完全唔同情hannan 反而覺得clay 慘,可能我都係毒撚,mk妹就覺得hannan 慘掛

同埋hannan 搞咁多野,咁理智分析埋件事都走去自殺我完全代入唔到囉
第二季
唔睇好

Netflix啲嘢唔差嘅

Justin jeff

Justin只喺美少男

佢之前有份拍nerve

之後就Zack

原來佢有拍之前同Emma Robert嗰套戲 唔記得咩名

咪nerve
係成套劇最靚仔個個

中意tony

Tony好似救世主咁款
成日接走Clay
啱啱終於睇完 用三日睇晒13集
喊到隻眼腫晒
完全代入左Hannah
我以前都試過俾人言語上bully
可能你覺得起下花名啊笑下人哋唔算係咩
或者根本冇人會take it seriously
但其實小小嘅一句話都可以變成陰影
會成日覺得嗰啲笑聲係跟住你
個人成日都好驚好panic
冇人幫你 嗰種感覺真係好恐怖
應該都唔會再敢睇多一次套劇
同埋睇到好炆clay 佢哋明明係perfect match

係 睇完真係好sad
當發生雪崩的時候,沒有一片雪花覺得是自己的責任。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞