有冇人有睇13 reasons why?

654 回覆
77 Like 6 Dislike
睇完
唔知第二季會講到d咩
希望唔好爛
唔知第二季會講到d咩
希望唔好爛

有人估s2會講tyler校園槍擊
呢啲題材好敏感,好易俾人屌,想知會拍成點
唔知第二季會講到d咩
希望唔好爛

我想睇Hannah 多d
雖然肥但好靚
唔知第二季會講到d咩
希望唔好爛

雖然肥但好靚

好正 樣同身材都正 Jessica果種反而唔識欣賞
唔知第二季會講到d咩
希望唔好爛

雖然肥但好靚

一樣諗法
雖然唔係樣衰 但入面台詞話靚又太誇
唔知第二季會講到d咩
希望唔好爛

雖然肥但好靚

一樣諗法

Hannah邊到肥
唔知第二季會講到d咩
希望唔好爛

雖然肥但好靚

一樣諗法

Hannah邊到肥

肉地
紅字
唔知第二季會講到d咩
希望唔好爛

雖然肥但好靚

呢度應該冇人識欣賞Jessica
唔知第二季會講到d咩
希望唔好爛

雖然肥但好靚

劇入面d人都話Courtney又靚又正啦
唔知第二季會講到d咩
希望唔好爛

雖然肥但好靚

Courtney真係好撚豬,又衰格
唔知第二季會講到d咩
希望唔好爛

雖然肥但好靚

成套野最賤係佢
唔知第二季會講到d咩
希望唔好爛

雖然肥但好靚

成套野最賤係佢

佢係舞會對justin班朋黨唱hannah係whore
好心佢都係女人 點講得出口
唔知第二季會講到d咩
希望唔好爛

雖然肥但好靚

朋黨講呢句說話果陣,我同hannah個表情同步左
雖然女主係慘,但根本有一半都係自己搵黎搞
男主聽到自己果part時我心諗佢根本無辜,女主死左後比左d多餘壓力男主
唔知第二季會講到d咩
希望唔好爛

雖然肥但好靚

我成日凝住佢個樣似弱智
雖然女主係慘,但根本有一半都係自己搵黎搞
男主聽到自己果part時我心諗佢根本無辜,女主死左後比左d多餘壓力男主

可憐之人必有可恨之處
Lawful good: Jeff
Neutral good: Tony
Chaotic good: Alex
Lawful neutral: Zach
True neutral: Clay
Chaotic neutral: Hannah
Lawful evil: Justin
Neutral evil: Bryce
Chaotic evil: Courtney

朋黨講呢句說話果陣,我同hannah個表情同步左

笑左
Get唔到hot點
Lawful good: Jeff
Neutral good: Tony
Chaotic good: Alex
Lawful neutral: Zach
True neutral: Clay
Chaotic neutral: Hannah
Lawful evil: Justin
Neutral evil: Bryce
Chaotic evil: Courtney

d英文點解? [chaotic]即係 [混亂的;毫無秩序的] ? 係咪俚語?

應該唔係喇
自殺唔駛咁多枝鎗呱

回返上面巴打
可能係tyler 殺咗alex 所以先拎走alex張相
因為清除咗目標
雖然我都覺得係alex 自殺

tyler 拎走張相之前有回憶alex 幫佢個幕
所以我覺得tyler 殺既機會唔大
咁你話tyler 會唔會自殺 我諗編劇都冇諗到咁入
因為最尾都冇乜hints

btw我頭先講既相關人物係呢件事入面有份bully 過佢既人

其實Tyler一路都係比人bully緊果個
佢會濫炒真係唔出奇
會唔會係因為呢個topic 太sensitive 所以唔比拍
就咁open end完左?
Btw 不過唔是好明最尾點解Hannah 對黑鬼sir唔敢講bryce個名
佢唔是想求助先搵佢既咩,定還是佢心裡覺得講左都冇用因為bryce背後勢力大又係學校明天

明星

個黑人社工都唔係真心幫Hannah 先入為主 搞到女主完全死心 佢無追岀去個下

其實我覺得衣家好多心理醫生或者consulter都好似個黑鬼咁
打份工心態,靜係用學過既theory 去解決人問題,但就決少左最重要既humanity
其實我信黑鬼係有試過想幫Hannah (睇佢電話係咁響都唔聽所以咁估)
但都係clay講得岩,每個人只要其實肯做多少少野,應該可以改變到個結果

其實調番轉而家好多standard procedure, 一黎有d 人係懶,但有d 係唔敢做多,唔敢孭飛,最後就變左所有野都係跟guideline做
唔知第二季會講到d咩
希望唔好爛

雖然肥但好靚

一樣諗法

Hannah邊到肥

肉地
紅字

hannah其實真係肥肥地
尤其短髮睇落更加肥
見過有外國cm話she needs to lose some weight
但我覺得佢有肉地先正

雖然肥但好靚

一樣諗法

Hannah邊到肥

肉地
紅字

尤其短髮睇落更加肥
見過有外國cm話she needs to lose some weight
但我覺得佢有肉地先正

有肉地先好睇!!!

雖然肥但好靚

一樣諗法

Hannah邊到肥

肉地
紅字

尤其短髮睇落更加肥
但我覺得佢有肉地先正

就係有肉但都係靚先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞