有冇人有睇13 reasons why?

654 回覆
77 Like 6 Dislike
有無人覺得hannah其實根本水性楊花...無啦啦得底衫褲都跳入水池開P...

風氣問題 朋輩壓力
外國應該普遍

佢水性楊花就同justin 扑咗野喇
佢一開始講到咁迷戀justin
其實底衫褲同bikini 都冇乜分別 jess 都有講
問題係衰戇鳩 明知bryce 呢係強姦犯係度都夠膽死留係度

同意,hannah都堅on9左,完全唔明做咩仲去強姦犯屋企....

呢下係蠢左既
如果佢醒目啲,見個池得返自己一個就應該走
但當你試下代入佢,以為終於有fd接納自己,仲點捨得走

佢話水池嗰刻有得到平靜

睇完少少改觀左。之前睇新聞覺得d 學童自殺好多都玩玩下,或者attention seeking。依家終於知道生無可戀果種complete empty blank,唔care任何野
睇緊
有無人覺得hannah其實根本水性楊花...無啦啦得底衫褲都跳入水池開P...

風氣問題 朋輩壓力
外國應該普遍

同意,hannah都堅on9左,完全唔明做咩仲去強姦犯屋企....

呢下係蠢左既

佢話水池嗰刻有得到平靜

睇完少少改觀左。之前睇新聞覺得d 學童自殺好多都玩玩下,或者attention seeking。依家終於知道生無可戀果種complete empty blank,唔care任何野

佢每次覺得有少少𥌓光,下一秒就俾人打返沉
朋友 家人 佢人生幾乎所有野都唔如意

風氣問題 朋輩壓力
外國應該普遍

呢下係蠢左既

佢話水池嗰刻有得到平靜

佢每次覺得有少少𥌓光,下一秒就俾人打返沉
朋友 家人 佢人生幾乎所有野都唔如意

以為有希望,點知個個都令hannah失望
其實90%劇情都代入唔到,因為如果遇到佢d情況一定唔會好似佢咁做。保持一個'理9得你'嘅宗旨
其實90%劇情都代入唔到,因為如果遇到佢d情況一定唔會好似佢咁做。保持一個'理9得你'嘅宗旨

如果係用巴打呢個宗旨
應該所有情況都唔會發生

如果係用巴打呢個宗旨
應該所有情況都唔會發生

姐你比人強姦都會冇反應

如果係用巴打呢個宗旨
應該所有情況都唔會發生

姐你比人強姦都會冇反應

咁佢睇所有劇都無反應嫁喇
not my things! who cares?!

如果係用巴打呢個宗旨
應該所有情況都唔會發生

姐你比人強姦都會冇反應

咁佢睇所有劇都無反應嫁喇
not my things! who cares?!

睇prison break: 阿哥坐監?wfc 理鳩得你
全劇終
個有米肥仔有幾分似Chris pratt 我都想俾佢強姦
唉....睇完好心up

Btw有冇人覺得clay老母幾正

同hannah老母個殘樣好大對比

唔撚係掛

只可以話個演員留鬚好睇啲

唔撚係掛

Chris Pratt 正好多

唔撚係掛

唔似
個肥仔有奸仔樣feel

唔撚係掛

唔似
個肥仔有奸仔樣feel

邪氣

唔撚係掛

唔似
個肥仔有奸仔樣feel

邪氣

Chris Pratt一睇就知大JerJer
Bryce 不了
A 1000 times 真係好好聽

唔撚係掛

唔似
個肥仔有奸仔樣feel

邪氣

Chris Pratt一睇就知大JerJer
Bryce 不了

個亞洲人,主角,仲有黑妹條仔都好正 快點強姦我
睇晒 覺得麻麻
以為會講多啲家庭/學校老師嗰方面既原因 點知得好少
成套淨係focus係嗰幾個年青人圍內
睇到第三四集已經覺得 明知個個都係仆街就唔好再痴埋去啦 直接無視呢堆人啦

仲有就係 呢套野英雄化咗自殺呢個行為
好似宣揚緊個信息 自殺可以用黎報復
好怕會有人睇完 諗唔開
睇晒 覺得麻麻
睇到第三四集已經覺得 明知個個都係仆街就唔好再痴埋去啦 直接無視呢堆人啦

好怕會有人睇完 諗唔開

會俾套戲影響就走去自殺既話 咁撚蠢唔死都冇撚用啦

我都邊睇邊屌 人地咁對你你仲痴埋去咁on9
睇哂代入唔到
覺得佢死得好無謂
大部分原因其實都係佢自己問題黎
可能我比較成熟 真係感動唔到
不過啲年青演員做得幾好
睇晒 覺得麻麻

好怕會有人睇完 諗唔開

會俾套戲影響就走去自殺既話 咁撚蠢唔死都冇撚用啦

我都邊睇邊屌 人地咁對你你仲痴埋去咁on9

其實正正就係好多人都先入為主覺得想死既細路好傻好蠢,覺得好少事。但果d對於佢地黎講就係佢既世界,就係大事。
香港d o靚仔都係咁
睇哂代入唔到
覺得佢死得好無謂
大部分原因其實都係佢自己問題黎
可能我比較成熟 真係感動唔到
不過啲年青演員做得幾好

唔關成成熟事
有時睇電視電影就係睇你投唔投入到個角色
投入到會好feel好多 正如呢套投入到會滾動好多
同埋我會代入自己去男主到 而唔係女主到
我係覺得佢老豆老母(尤其老母)好撚慘
明明家庭完滿 個女對住佢地接現得又好開心
無喇喇就死咗個女
係浴缸個幕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞