有冇人有睇13 reasons why?

654 回覆
77 Like 6 Dislike
其實有無人覺得好多時hannah係自己攞黎賤?
同埋佢處事既方法好有問題

唔明點解明知bryce強姦過人仲要去人屋企
著到咁sexy

唔好好保護自己

我果下以為係hannah岩岩整唔見屋企一舊錢
會唔會係潛意識咁想去搵有錢仔bryce幫手

原來唔係得我以為Hannah唔抵幫
一開頭中左Justin伏就算啦
仲痴埋去佢班fd到
咩Marcus, Zach都Justin d fd
咁覺得佢easy 會玩鳩佢 好出奇咩
根本就自己質素低要求高
(我就覺得佢靚既 係套劇係咁講佢唔靚)
對愛情有太多幻想
十足十果d咩仆街磁石
明明大大個Clay同佢岩傾 又大家都有意思
自己又唔主動d players過黎又受溝
party果陣仲ff 剪完個頭人地會受佢
人地根本當佢傻閪
完全自己攞黎
除左玻璃心之外
又唔識同人相處
同Sheri炒車後 正常人都走佬先架啦
如果唔係咁岩Jeff死左
就會因為佢on9性格無左Sheri呢個fd
又玻璃心 Sheri都唔care
唔知佢做乜鳩

完全同感,我都係聽人講話好睇就睇,完全唔同情hannan 反而覺得clay 慘,可能我都係毒撚,mk妹就覺得hannan 慘掛

同埋hannan 搞咁多野,咁理智分析埋件事都走去自殺我完全代入唔到囉

咁係我地用上帝角度睇啫
當你新係轉校 身邊一個朋友都無
自然好希望可以揾番一堆朋友
同埋唔好唔記得 hannah得16,17歲
諗野唔成熟係正常
teenage girl世界淨係得朋友同男朋友
佢兩樣都無 仲要比呀媽鬧對佢好失望
自然諗埋一邊
不過我諗最後一根稻草係Bryce條打靶仔
唔係Hannah最多變成隱青
有無人覺得Tony男朋友好靚仔
係成套劇最靚仔個個

中意tony

Tony好似救世主咁款
成日接走Clay

白馬王子
係成套劇最靚仔個個

中意tony

Tony好似救世主咁款
成日接走Clay

白馬王子

Yoda
Jeff
係成套劇最靚仔個個

中意tony

Tony好似救世主咁款
成日接走Clay

白馬王子

Yoda

Yoda
係成套劇最靚仔個個

中意tony

Tony好似救世主咁款
成日接走Clay

白馬王子

Yoda

Yoda

UNHELPFUL YODA
係成套劇最靚仔個個

中意tony

Tony好似救世主咁款
成日接走Clay

白馬王子

Yoda

Yoda

are you mocking my height

中意tony

Tony好似救世主咁款
成日接走Clay

白馬王子

Yoda

Yoda

其實有無人覺得好多時hannah係自己攞黎賤?
同埋佢處事既方法好有問題

唔明點解明知bryce強姦過人仲要去人屋企
著到咁sexy

唔好好保護自己

我果下以為係hannah岩岩整唔見屋企一舊錢
會唔會係潛意識咁想去搵有錢仔bryce幫手

原來唔係得我以為Hannah唔抵幫
一開頭中左Justin伏就算啦
仲痴埋去佢班fd到
咩Marcus, Zach都Justin d fd
咁覺得佢easy 會玩鳩佢 好出奇咩
根本就自己質素低要求高
(我就覺得佢靚既 係套劇係咁講佢唔靚)
對愛情有太多幻想
十足十果d咩仆街磁石
明明大大個Clay同佢岩傾 又大家都有意思
自己又唔主動d players過黎又受溝
party果陣仲ff 剪完個頭人地會受佢
人地根本當佢傻閪
完全自己攞黎
除左玻璃心之外
又唔識同人相處
同Sheri炒車後 正常人都走佬先架啦
如果唔係咁岩Jeff死左
就會因為佢on9性格無左Sheri呢個fd
又玻璃心 Sheri都唔care
唔知佢做乜鳩

睇完唔覺得佢真係咁無助, 因為其實男主角一路都算好撐佢, 係佢自己on99唔知想點, 柒左咁多獲都吸取唔到教訓

Tony好似救世主咁款
成日接走Clay

白馬王子

Yoda

Yoda

ryan做乜

白馬王子

Yoda

Yoda

ryan做乜

真gay

中意tony

Tony好似救世主咁款
成日接走Clay

白馬王子

Yoda

Yoda

好矮呀
佢有冇170

白馬王子

Yoda

Yoda

好矮呀
佢有冇170

白馬王子

Yoda

Yoda

好矮呀
佢有冇170

幫佢p高佢好嗎,佢係好人黎,公平咩
好戥clay唔抵
差少少就可以食到女神

中意tony

Tony好似救世主咁款
成日接走Clay

白馬王子

Yoda

Yoda

得Sheri望鏡頭

白馬王子

Yoda

Yoda

好矮呀
佢有冇170

好有泰迪羅賓feel
重停留係11集
lm
重停留係11集

Helmet
You are not on the list
一路睇一路ff緊clay變基同tony一齊
點知tony彈左個bf出黎

Yoda

好矮呀
佢有冇170

好慘仲要企隔離
仲要着埋高踭鞋
睇完成個星期
但而家一諗到clay嗰集同hannah自殺嗰集都會喊出嚟
我係咪痴咗線

Yoda

好矮呀
佢有冇170

好慘仲要企隔離
仲要着埋高踭鞋

係咪d頒獎禮定節目,條條仔都好型下,除左alex 留左鬚冇咁好睇

但d女搞咩,個個d衫同個妝都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞