有冇人有睇13 reasons why?

654 回覆
77 Like 6 Dislike
我係覺得佢老豆老母(尤其老母)好撚慘
明明家庭完滿 個女對住佢地接現得又好開心
無喇喇就死咗個女
係浴缸個幕

我都覺 仲要如果tony跟足hannah個plan 佢父母唔會收到tape 完全唔知佢個女點解會自殺
個有米肥仔有幾分似Chris pratt 我都想俾佢強姦

唔撚係掛

只可以話個演員留鬚好睇啲

Chris Pratt 正好多

唔似
個肥仔有奸仔樣feel

邪氣

Chris Pratt一睇就知大JerJer
Bryce 不了

個亞洲人,主角,仲有黑妹條仔都好正 快點強姦我

Justin
Lm啱啱今日開始睇 睇緊第二集
Anyone who knew Hannah would know she hated roses, she thought they were a cliche
考試都忍唔住開始追

but really sad

唔撚係掛

只可以話個演員留鬚好睇啲

Chris Pratt 正好多

唔似
個肥仔有奸仔樣feel

邪氣

Chris Pratt一睇就知大JerJer
Bryce 不了

個亞洲人,主角,仲有黑妹條仔都好正 快點強姦我

Justin

主角就不了 亞洲人係咪Bryce好高個個frd?係咪叫Zach 都唔差不過Justin正啲
最尾兩集
btw Zach喺Riverdale都好撚型 唔知有無人有睇
追到clay's tape
Hannah叫clay走,clay真係走左
追到clay's tape
Hannah叫clay走,clay真係走左

毒撚性格
最尾兩集
btw Zach喺Riverdale都好撚型 唔知有無人有睇

開左個po不過冇乜人
最尾兩集

開左個po不過冇乜人

開始睇都係因為細個有睇Archie Comics Casting又幾唔錯
但係呢幾集Archie好鳩 無乜心機追
最尾兩集

開左個po不過冇乜人

開始睇都係因為細個有睇Archie Comics Casting又幾唔錯
但係呢幾集Archie好鳩 無乜心機追

Archie好典型爛好人大家都係當Jughead係男主
過返隔離po討論啦
最尾兩集

Zach個演員成日都做High school bully
Teen Wolf好似都有佢
最尾兩集

Zach個演員成日都做High school bully
Teen Wolf好似都有佢

Teen Wolf去到之後都無睇喇 劇情開始鳩
btw Sor無心騎劫 Bryce死全家
啱啱睇完E10, 要開始E11啦
無喇喇就死咗個女
係浴缸個幕

睇到浴缸個到真係流左馬尿
個老母仲要演得好傳神
完全代入左
無喇喇就死咗個女
係浴缸個幕

個老母仲要演得好傳神
完全代入左

割脈個下真喺睇到窒息
由ep10開始氣氛急轉直下
一啲值得開心嘅野都無
睇到Jess hannah比Bryce rape嘅時候完全唔敢睇
太真實好似真係係面前咁
Clay 係懸崖崩潰、同Mr Potter 講番真相 2幕都好心up
take a shot every time hannah says 'part of me wanted...'
無喇喇就死咗個女
係浴缸個幕

個老母仲要演得好傳神
完全代入左

割脈個下真喺睇到窒息

個種孤獨感真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞