有冇人有睇13 reasons why?

654 回覆
77 Like 6 Dislike
Lawful good: Jeff
Neutral good: Tony
Chaotic good: Alex
Lawful neutral: Zach
True neutral: Clay
Chaotic neutral: Hannah
Lawful evil: Justin
Neutral evil: Bryce
Chaotic evil: Courtney

d英文點解? [chaotic]即係 [混亂的;毫無秩序的] ? 係咪俚語?

google 'alignment chart'
剛睇完,

朋黨講呢句說話果陣,我同hannah個表情同步左

笑左
Get唔到hot點

外國人同我地眼光係咪真係差好遠
係街見到好多外國人都拖住courtney嗰type既女
啱啱先睇完,太耐已經冇人討論

斷估S2 一定爛,唔出仲好

對製作團隊有信心
期待一下吧

對製作團隊有信心
期待一下吧

我唔抱任何期望,始終無小說做底

朋黨講呢句說話果陣,我同hannah個表情同步左

笑左
Get唔到hot點

外國人同我地眼光係咪真係差好遠
係街見到好多外國人都拖住courtney嗰type既女

岩岩睇完
其實tony個feel好似bruno mars

係izombie見到Bryce佢個陣好似冇咁肥
早幾日睇完

除咗Zach, Clay, Bryce 我覺得係Hannah問題 其他都代入到

同埋呢套戲好人冇好報
Jeff 好慘
Tony好無辜, 間接幫咗Hannah, 仲要做埋真正守尾關果嗰, 一個局外人就咁變左隱藏原因

希望S2唔好做爛尾

唔明邊忽靚仔

唔明邊忽靚仔

有邊個話佢靚仔

唔明邊忽靚仔

有邊個話佢靚仔

上網睇介紹話有著好看既外貌

唔明邊忽靚仔

有邊個話佢靚仔

唔明邊忽靚仔

有邊個話佢靚仔

佢係咪講緊原著
不過其實佢瘦個陣都唔差,係角色問題姐

呢一幕係唔係講Alex

同埋佢有冇講到how everything happened

同埋佢有冇講到how everything happened

講緊佢點解比人rape
睇完 好正覺得
有冇睇開美劇巴打可以分享下有冇其他劇同呢套差唔多
睇完 好正覺得
有冇睇開美劇巴打可以分享下有冇其他劇同呢套差唔多

http://punchline.asia/archives/42933
hannah肥左好多
終於睇完
Bryce死全家就唔使講
Marcus同Courtney呢兩條友都好撚仆街
Clay其實有好多次機會拉返Hannah上黎
但佢每次要人幫想求救條友都feel唔到
Party嗰次就真係冇計
但之前Hannah其實唔係冇試過想搵佢支持
但結果次次都
"We all let her down"
終於睇完
但結果次次都

好多野hannah都自己攞黎賤
好彩既係佢遇著clay係個好仔,我同情clay多過佢
終於睇完
但結果次次都

我覺得Marcus同Courtney做既野係仆街過Beyce
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞