有冇人有睇13 reasons why?

654 回覆
77 Like 6 Dislike

好好笑

tony好正氣

唔知點解覺得好好笑

Tony

幾型仔 但好細粒

角色思想好成熟
btw 我覺得hannah係劇靚過劇外

clay咁大隻

係喎

睇頭十集時,覺得好平靜,睇得好輕鬆,
尤其舞會果集,主角一齊跳舞好sweet

點知最尾幾集,劇情急轉,氣氛好低沉,有時好抑鬱,有時好sad
全完冇心理準備,搞到我依家都好down

Tony

幾型仔 但好細粒

角色思想好成熟
btw 我覺得hannah係劇靚過劇外

clay咁大隻

係喎

bryce好撚似黃智賢
有冇人覺

黃智賢>>>>>bryce
下季快d掟條友去坐監
唔知點解我覺得s2實無咁好睇
點解呢套野咁hit
逼自己netflix 追到e7 但真係唔覺好睇
點解呢套野咁hit
逼自己netflix 追到e7 但真係唔覺好睇

咁你咪棄劇囉,唔覺好睇都要逼自己繼續追 為左同人有話題咩你
其實有無人覺得好多時hannah係自己攞黎賤?
同埋佢處事既方法好有問題

唔明點解明知bryce強姦過人仲要去人屋企
著到咁sexy

唔好好保護自己

我果下以為係hannah岩岩整唔見屋企一舊錢
會唔會係潛意識咁想去搵有錢仔bryce幫手

原來唔係得我以為Hannah唔抵幫
一開頭中左Justin伏就算啦
仲痴埋去佢班fd到
咩Marcus, Zach都Justin d fd
咁覺得佢easy 會玩鳩佢 好出奇咩
根本就自己質素低要求高
(我就覺得佢靚既 係套劇係咁講佢唔靚)
對愛情有太多幻想
十足十果d咩仆街磁石
明明大大個Clay同佢岩傾 又大家都有意思
自己又唔主動d players過黎又受溝
party果陣仲ff 剪完個頭人地會受佢
人地根本當佢傻閪
完全自己攞黎
除左玻璃心之外
又唔識同人相處
同Sheri炒車後 正常人都走佬先架啦
如果唔係咁岩Jeff死左
就會因為佢on9性格無左Sheri呢個fd
又玻璃心 Sheri都唔care
唔知佢做乜鳩

睇完唔覺得佢真係咁無助, 因為其實男主角一路都算好撐佢, 係佢自己on99唔知想點, 柒左咁多獲都吸取唔到教訓

睇完都唔鍾意Hannah
口講話人地bully佢 其實佢死後留底啲帶要人聽 要人抱住罪惡感生活 某程度上咪又係另一程bully
同埋啲典型港女格 口講叫Clay走開 心又唔想
之後話翻Clay真係走開左 大佬人地又唔係你心入面條蟲 鬼知你諗咩
其實有無人覺得好多時hannah係自己攞黎賤?
同埋佢處事既方法好有問題

唔明點解明知bryce強姦過人仲要去人屋企
著到咁sexy

唔好好保護自己

我果下以為係hannah岩岩整唔見屋企一舊錢
會唔會係潛意識咁想去搵有錢仔bryce幫手

原來唔係得我以為Hannah唔抵幫
一開頭中左Justin伏就算啦
仲痴埋去佢班fd到
咩Marcus, Zach都Justin d fd
咁覺得佢easy 會玩鳩佢 好出奇咩
根本就自己質素低要求高
(我就覺得佢靚既 係套劇係咁講佢唔靚)
對愛情有太多幻想
十足十果d咩仆街磁石
明明大大個Clay同佢岩傾 又大家都有意思
自己又唔主動d players過黎又受溝
party果陣仲ff 剪完個頭人地會受佢
人地根本當佢傻閪
完全自己攞黎
除左玻璃心之外
又唔識同人相處
同Sheri炒車後 正常人都走佬先架啦
如果唔係咁岩Jeff死左
就會因為佢on9性格無左Sheri呢個fd
又玻璃心 Sheri都唔care
唔知佢做乜鳩

睇完唔覺得佢真係咁無助, 因為其實男主角一路都算好撐佢, 係佢自己on99唔知想點, 柒左咁多獲都吸取唔到教訓

睇完都唔鍾意Hannah
口講話人地bully佢 其實佢死後留底啲帶要人聽 要人抱住罪惡感生活 某程度上咪又係另一程bully
同埋啲典型港女格 口講叫Clay走開 心又唔想
之後話翻Clay真係走開左 大佬人地又唔係你心入面條蟲 鬼知你諗咩

睇開頭都覺得hannah幾可憐,睇多幾集其實有d野係佢自己攞黎唔抵可憐
拖咗好耐終於睇晒
勁鐘意紋身女 個style勁正
四日睇哂 最衰就係忍唔到手 入左來睇留言 知道左Hannah比人搞 冇哂驚喜 但都一直期待clay 同hannah會一齊
一排冇入黎睇
個post開左個幾月原來仲推緊
btw大家知唔知有傳聞話hannah演員係sheshe
佢出道前寫過首歌俾個女仔表白
仲自彈自唱
有興趣可以睇下佢以前個youtube channel
https://youtu.be/lNuDni3jYhY
琴日睇完
認同hannah有時係自己問題,叫走clay嗰到都係
但都覺得clay同hannah冇一齊好可惜
琴日睇完

佢叫clay走個度我真心覺得係佢咁on9既位
眼高手低
琴日睇完

佢叫clay走個度我真心覺得係佢咁on9既位

女仔係表面不一架啦... 更何況佢點講得出口話自己諗起Justin嗰啲仆街
佢根本唔知點面對Clay 甚至覺得自己襯佢唔起

同埋Clay啲仆街毒撚性格 如果係一齊呀,一撚早一齊咗啦 睇月亮送埋人返屋企攬一吓就走人 跳舞又要人逼
hannah 算唔算見一個 愛一個 ?

一開始 佢約會Justin

然之後 佢見Alex同左 Jessica 就好難過

最後 冇得揀 佢先鐘意 clay

女人係咁
永遠唔會留意到最好個個or一直係身邊不離不棄個個
女人就係受壞男孩

女人係咁
女人就係受壞男孩

可惜佢一直遇人不淑
岩岩煲完 個人心情好沉重 睇到Clay想補完留低陪Hannah果度好心酸

女人係咁
女人就係受壞男孩

可惜佢一直遇人不淑

仆街磁石
差集半睇曬
睇到好down
佢描述果種想自殺嘅心境好到位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞