有冇人有睇13 reasons why?

654 回覆
77 Like 6 Dislike
Alex係比Tyler隊淋左?

自殺嫁
tylor應該plan 住殺哂所有相關人物
因為alex 幫過佢 所以唔打算殺佢
但點知alex 自殺

自殺嫁
但點知alex 自殺

咁tyler係咪要自殺
佢都係其一條tape

自殺嫁
但點知alex 自殺

咁tyler係咪要自殺
佢都係其中一條tape

自殺嫁
但點知alex 自殺

咁tyler係咪要自殺
佢都係其中一條tape

應該唔係喇
自殺唔駛咁多枝鎗呱

回返上面巴打
可能係tyler 殺咗alex 所以先拎走alex張相
因為清除咗目標
雖然我都覺得係alex 自殺

自殺嫁
但點知alex 自殺

咁tyler係咪要自殺
佢都係其中一條tape

應該唔係喇
自殺唔駛咁多枝鎗呱

回返上面巴打
因為清除咗目標

tyler 拎走張相之前有回憶alex 幫佢個幕
所以我覺得tyler 殺既機會唔大
咁你話tyler 會唔會自殺 我諗編劇都冇諗到咁入
因為最尾都冇乜hints

自殺嫁
但點知alex 自殺

咁tyler係咪要自殺
佢都係其中一條tape

應該唔係喇
自殺唔駛咁多枝鎗呱

回返上面巴打
因為清除咗目標

btw我頭先講既相關人物係呢件事入面有份bully 過佢既人

咁tyler係咪要自殺
佢都係其中一條tape

應該唔係喇
自殺唔駛咁多枝鎗呱

回返上面巴打
因為清除咗目標

btw我頭先講既相關人物係呢件事入面有份bully 過佢既人

其實Tyler一路都係比人bully緊果個
佢會濫炒真係唔出奇
會唔會係因為呢個topic 太sensitive 所以唔比拍
就咁open end完左?
Btw 不過唔是好明最尾點解Hannah 對黑鬼sir唔敢講bryce個名
佢唔是想求助先搵佢既咩,定還是佢心裡覺得講左都冇用因為bryce背後勢力大又係學校明天

明星

個黑人社工都唔係真心幫Hannah 先入為主 搞到女主完全死心 佢無追岀去個下
其實Jeff 車上面咁多酒係因為佢幫手出去買酒
一日睇左十集
好撚沉重啊媽啊
Btw,zach同jeff好撚正
但其實zach係真好人定假好人?
一日睇左十集
好撚沉重啊媽啊

唔可以用好人形容但又唔係好壞,我覺得懦夫係對佢最好既形容詞
一日睇左十集
好撚沉重啊媽啊

係既,但佢一開頭其實又有份笑hannah,但後尾又想溝佢 好奇怪
一日睇左十集
好撚沉重啊媽啊

係既,但佢一開頭其實又有份笑hannah,但後尾又想溝佢 好奇怪

我諗唔多唔小朋褲壓力為合群
一日睇左十集
好撚沉重啊媽啊

呢套野充滿著朋輩壓力 睇完好sad

應該唔係喇
自殺唔駛咁多枝鎗呱

回返上面巴打
因為清除咗目標

其實Tyler一路都係比人bully緊果個
佢會濫炒真係唔出奇
會唔會係因為呢個topic 太sensitive 所以唔比拍
就咁open end完左?
Btw 不過唔是好明最尾點解Hannah 對黑鬼sir唔敢講bryce個名
佢唔是想求助先搵佢既咩,定還是佢心裡覺得講左都冇用因為bryce背後勢力大又係學校明天

明星

個黑人社工都唔係真心幫Hannah 先入為主 搞到女主完全死心 佢無追岀去個下

其實我覺得衣家好多心理醫生或者consulter都好似個黑鬼咁
打份工心態,靜係用學過既theory 去解決人問題,但就決少左最重要既humanity
其實我信黑鬼係有試過想幫Hannah (睇佢電話係咁響都唔聽所以咁估)
但都係clay講得岩,每個人只要其實肯做多少少野,應該可以改變到個結果

或都做少一樣野都係 share相/一齊笑佢
呢啲都助長班bullies既行為
現實每分每秒都發生緊。。
一日睇左十集
好撚沉重啊媽啊

Zach Netflix另一套 riverdale都有佢 又係呢啲角色
一日睇左十集
好撚沉重啊媽啊

Zach Netflix另一套 riverdale都有佢 又係呢啲角色

Yes yes follow左佢ig
遲啲要睇埋riverdale

自殺嫁
但點知alex 自殺

咁tyler係咪要自殺
佢都係其中一條tape

應該唔係喇
自殺唔駛咁多枝鎗呱

回返上面巴打
因為清除咗目標

tylar係應該plan殺曬bully過佢既人
但估唔到alex會自殺所以tylar攞走佢張相 少個目標
一日睇左十集
好撚沉重啊媽啊

呢套野充滿著朋輩壓力 睇完好sad

所以zach有冇抌走封信?
一日睇左十集
好撚沉重啊媽啊

Riverdale佢勁少戲份
Teen Wolf好似都有佢?
一日睇左十集
好撚沉重啊媽啊

Riverdale佢勁少戲份
Teen Wolf好似都有佢?

個演員asian樣又唔似有mix到
但係名叫Ross Butler
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞