歡迎想砌模型o既巴絲入黎(13) 除褲變高手

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
廢事俾爸媽以為係飛機紙啦
amazon 納過都過千
有點貴
迷你泵 普通大陸 有無乜推介
玩噴都係一步到位啦

一步到位 唔會玩到炆

大陸你TAO 個USTAR 果D囉
買隻sparmax BEETLE 一勞永逸(小鋼炮 唔岩玩咪賣左佢)
千鬆 買左唔岩 當打8折賣=你一隻龜泵錢=你買龜泵覺得佢廢 掉左既錢
想問甘多位高手psi ps270好唔好
見amiami賣6xx好似幾平
同埋爸打們噴油係咪會戴哂防毒,
同埋我諗執d大山果紙箱 5面貼層綿
對住入面噴件咁,點睇?
咁tamiya compact spray work 呢款呢?
你打算噴水性定油性?
水性係可以既,油性就最好整好抽氣
其實我同意打火石巴既講法
如果你係打算長玩既,投資多少少買set 好既野會行少好多冤枉路
當然土地問題都係一個問題黎
擺廁所/窗台邊?
咁嘅味你都驚la
都係iwata 唔會死人
有錢又唔想煩咪買,不過見唔少台仔買咗話佢入邊啲電線排得幾危險要自己執一執
利申無用過
有氣壓微調同冇氣壓微調分別大唔大?
抽氣箱自己整都得
pm見到有個av龜泵set, 連油
價錢唔差得遠 有會好啲

冇都可以加個有氣壓微調嘅快拆
會方便d, 有feel到唔岩可快速較,但壞處你唔知自己實制用緊幾bar
岩岩買左,暫時用落冇伏,開岀來個size 大過同類product,有好有壞,好就係空間大d 就手d,壞就收納方面要佔多d空間,尤其係佢岀風口係上面,吸力同led有得較大細,感覺好過日本岀個隻red cyclone L
其實mr hooby啲噴槍係咪都係搵iwata代工?
格尼 你要選龜泵
買返 2百幾三百蚊果D普通貨仔就OK
唔洗係龜泵上 簡靚牌子

又或者咁講 泵 唔好省 筆你求其買支 大陸HD130 都夠入門
HD130如果拎黎噴AV油會唔會爆粗
AV多常用幾多PSI 龜泵夠唔夠力
琴日買左marker噴筆加隻浩盛龜泵

其實我發現唔同牌子都係同一個廠整
我呢個第一代差唔多用咗八年,都諗緊有冇需要換過個新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞