歡迎想砌模型o既巴絲入黎(13) 除褲變高手

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我都係用S130,不過好不滿佢個杯底成日積油,晒曬D油
無問題,試過一次全av上色跟住瀨哂屎之後,而家好多時都係咁做
harden & steenbeck evolution solo 同 岩田NEO 邊枝好用啲?
想玩AV油 噴高達
巴打我有隻素組齊件 不如比你做補件
https://t.me/johnap
我覺得neo0.35有啲尷尬 都係個句 上pm store試
其實真係好睇手感
終於搞掂埋呢兩把野,幾次都係就組裝發現問題 ,處理又手多整多個問題出黎

另外把槍噴左d 金屬紅,希望幫到果位巴打
巴打唔洗咁唔開心,斷件爛位係邊個未試過

我成日同fd 講除非件野粉碎,唔係一定有得救,經驗就係咁黎
唔緊要喎 反正土地問題長期入盒 不如比你慳返啲錢
有咩online shop推介
https://youtu.be/GORlmTtTk58
有人拍過片
上完gaia個primer上油性油屈都冇裂
油 同 水 邊有得比
粗手粗腳
癲!好detail
Rg 係可能會玩死新手

玩mg

同埋 爆爆下 就知下次 邊度施力
起手有枝平既hd130 粗玩係好過,錯曬手勢鳩玩爛左都唔心痛
av既話hs易洗d
我果陣 睇價錢 入坑
邊支 入門筆 平 就買邊支

果陣女友幫我係amazon
入左支岩田neo 60usd only
仲要舊款rg真係會玩到燥
水性油放得耐會結起一個膜痴實曬。
日式噴筆多細零件難d洗。
油性油可以大絕天拿水,水性就麻煩d
到底呢種電鍍 點噴到出黎
把槍睇真D 張水貼唔撚夠位 soften左勁多次先勉強放得入個位 呢隻靚就靚,不過D 水貼膠膠地...好多隻都唔岩位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞