歡迎想砌模型o既巴絲入黎(13) 除褲變高手

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
gaia透明色都係1:3開油水?
gaia 1:2 安全D,3太稀
風筒吹未得 反正你搞完都要再上多次灰既啦
求online shop
RG都差唔多成千,買完肉都痛
點玩啦 想噴骨 但我會著甲。
係咪可以偷懶 齋噴 外露骨既位

有冇bro 都係咁做

想偷懶
可能整完沒位放呢
福利其實沒你想像咁齊貨,你當佢係bandai既散貨長好過
你去ym或英明睇下有冇
福利係第一次最快 同埋佢而家黃到咁果個人去幫襯,我上星期去佢D GAIA油都差唔多比人買撚晒
如果你唔打算轉pose 未得,素組完擺好pose搵野遮左d 透明件,分返開身 、手手、腳腳咁直接噴灰,之後未可以照返d 灰對返邊d位要噴
冇做,噴前掃一掃再搵鎗吹下算
然後都係多塵
砌gundam 就唔洗,不過如果玩車模一定要買個盒 因為gundam 你可以噴消光,上左乜9野塵都唔覺,但係車唔得
請問手油av油步驟應該係點?想試下將hg女妖橙色件變綠色 係咪應該白底之後上av油隻金屬綠再螢光綠? 另外想問av油藍蓋同白蓋有咩分別?因為見過有人藍蓋都係手油
想問問是否將會有bb戰士再版?
其實我原本都唔想噴,但係佢手腕綠色個到嘅水印錯哂位 你上網揾 "Metal Century" 嘅初號機就知災情嚴重
睇完,算啦醫返都晒藥費
有心買嘅話, 其實有啲人都出得起錢
只係做起上嚟唔一定好玩
而且個除咗個客本身之外, 其他人未必識欣賞你嘅effort
不如等rg 初號機 其實幾好樣

不過點解定價 咁貴? 三百蚊隻rg whywhy
已經嘥咗藥費 當增加經驗值
RG初號機已訂等到貨
1,版權
2,成隻都係多色成型 唔使補色
真係人夾人
都係 賣左果隻 有冇遺照 分享下
果隻整左幾耐
學下野
白蓋最適合手油;藍蓋稀過白蓋但係手油都可一戰
同埋睇你想要咩效果,上金屬綠再上佢隻螢光綠有啲無謂,佢螢光綠好稀又好薄

心口甲本身係透明黑黎,我就咁油藍蓋螢光綠上去,你可以睇吓佢螢光色效果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞