歡迎想砌模型o既巴絲入黎(13) 除褲變高手

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
咁搵佢買個501加缸先 唔該巴打
黎緊諗住試下用噴罐幫隻高達第一次做消光
但係有啲件我油左金屬色
請問呢啲位係咪唔會噴消光?
噴左未變啞色囉 無左光澤既金屬色
我個人分開做
果陣咁岩影左相

我件腰甲去左邊呀 搵成粒鐘都唔見

啱啱油左呢個閪位
睇黎到時又要拆返開哂
請問會唔會有圖睇下大概會係咩樣?
有冇iphone或者ipad之類嘅apple product
望下個機背

整體色水分佈比想像中好
得少少minor位要射多兩下
唔好買佢!!!!!!
我果個用一次就燒左!!!!
但真係好好玩,我最愛嘅彼得大帝,之前淘左果set蝕刻三百蚊人仔十塊,整到眼都朦,而家揾唔返,只係揾到有人放GMM出得一塊都要賣$500
唔係掛😂😂 我仲已經買左
你燒咩泵 有無幫你搞返掂
佢無幫我整,之後我去揾機電維修,佢話係電流過大燒左CAP,佢計過呢個泵係唔可以加缸,因為你個缸本身有壓力,咁你個泵一著嗰陣時就等於一架車喺斜路起步仲要用5波,所以燒係一定
唔係話佢啲幫唔得,係佢所有泵都diy個汽缸落去就好大鑊,你唔係長著就可能無事,之後我一鳩買左TC-601唔洗煩
靚作
蝕刻後追又係好麻煩
搵下EBAY嗰啲外國網站睇下有冇, 頂多捱貴貨
加氣缸關電流事?真係唔識😂
我見好多廠純粹只係有缸同無缸版
個泵都係同一個型號
唔識買EBAY
見過有WEM出嘅1/350 kirov
你loading大大電流咪大囉,你用隻手撳住風扇個葉個摩打都會熱d啦,同樣道理

佢果d個外型一樣但會有缸同無缸係因為入面d野會唔同d, 可能就係隻cap大d都已經唔會燒

條友話意大利嗰啲貴泵有電控,當你著咗機之後正常cut off,到你用嗰陣時再充氣,佢個摩打運作之前會將摩打嗰段氣壓放咗佢,由0巴風開始差起咁個摩打就會舒服好多
咁睇黎要考慮第間
買大陸泵算
優速達 601g如何 小弟新手 求指教
其實唔洗一定要買有缸,但就一定要有auto cut
d人多數買紅葉囉
唔想一路噴一路有聲 我覺得好嘈
師兄想問下優速達既如何601g
如果你長噴嘅,有缸都有聲嫁,output多過input
u star 唔係貴都可以試下嘅
見遙控坊850 601g 6L氣缸

不過入滿一次好似話要3-4分開 好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞